News

Komentari 14

Sinčić: Prebacujemo donaciju kuće drugoj obitelji, počeli smo raditi s krivim ljudima

Sinčić: Prebacujemo donaciju kuće drugoj obitelji, počeli smo raditi s krivim ljudima

Zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić izjavio je u subotu da se povlači iz donacije kojom je imao namjeru obnoviti jednu kuću kod Petrinje te da resurse prebacuje na obnovu kuće drugoj obitelji u Glini

On je kazao da su shvatili da su počeli raditi s "krivim ljudima", a to nisu odmah provjeravali u žaru da što prije pomognu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne možemo dopustiti da netko komu smo dali novac i tko ima kuću prijeti našim volonterima i da se bahati, kazao je Sinčić na konferenciji za novinare ispred Ministarstva gospodarstva u Zagrebu.

Pokazao je obavijest Općinskog državnog odvjetnika u Sisku u kojoj stoji da je protiv osobe kojoj su počeli graditi kuću, mlađeg punoljetnika S.K., podignuta optužnica pred Općinskim sudom u Sisku zbog kaznenog djela prijetnji.

Sinčić je, najavio da će sagraditi kuću mladoj obitelji u Glini s malim djetetom, te da će o tome na vrijeme izvijestiti javnost.

Dosadašnju konstrukciju od industrijske konoplje prenijet će, kaže, na novo gradilište. Takvi materijali mogu se koristiti po suhom vremenu, pa će gradnja vjerojatno početi na proljeće, rekao je.

Najčitaniji članci