To je to što me zanima!

Sindikalisti roditeljima: Sutra ne šaljite svoju djecu u školu

Djeca koja sutra ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate, potvrdio je to i ministar Vedran Mornar. Za one koji ipak dođu u školu biti će organizirano čuvanje
Vidi originalni članak

Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu, Preporod, na konferenciji za novinare poručio je roditeljima da u petak ne šalju djecu u školu, no ako djeca ipak dođu biti će im organizirano čuvanje. 

Na to je reagirao i ministar Vedran Mornar koji je kazao kako bi djeca trebala ići u školu, ali ona koja ne dođu neće dobiti neopravdane sate. 

U Preporodu očekuju da će im se u štrajku pridružiti 4000-5000 njihovih kolega. 

Podsjetimo, prosvjetari idu u štrajk jer žele veće plaće i smatraju da Vlada sada ima uvjete za to zbog gospodarskog rasta. Premijer Milanović im pak govori da se ništa ne može promijeniti dok ne prođu izbori. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • 09.10.2019.

    Ima li sutra il nema škole...???😶🤔😟

  • DenisDeni3x 25.09.2015.

    Nek vas bude sramota štrajkaši ljudi nemaju šta jesti,neprimaju plače rade cijeli tjedan bez slob odnog dana za neku mizeriju a vi primate državnu plaču i vozite se svake četiri godine u novim autima i vi ste hrvati koji žive na visokoj nozi počnite biti realni kako je ostalim hrvatima u državi,stvarno nek vas bude sram!

  • skypilot 25.09.2015.

    Ribić, Mihalinac, Šprem i Stipić, hrpa običnih muljatora sa velikim plaćama i to od sindikalnih članarina. Drugovi lažljivci pokažite svoje rezultate i štrajkove u posljednje četiri godine. Trenutno ste u štrajku protiv nikoga jer se Sabor u ponedjeljak raspušta i sve njih boli ona stvar za vaš hinjeni štrajk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare