To je to što me zanima!

Sindikat traži da Vlada poništi sve Barišićeve odluke u Carini

Sindikat je u zahtjevu naglasio da je Barišić kršio pravila iz Deklaracije Svjetske carinske organizacije, Ustav RH, zakone i druge propise, diskriminirajući radnike
Vidi originalni članak

Nezavisni sindikat carinika Hrvatske podnio je zahtjev Vladi da se sve odluke donesene u razdoblju mandata bivšeg ravnatelja Carinske uprave Mladena Barišića ponište. Traže poništavanje svih odluka koje se tiču materijalnih i socijalnih prava carinskih službenika, statusa u službi, postavljenja, napredovanja, ocjenjivanja ili drugih, koja su bitno negativno utjecala na temeljna prava čovjeka i građana, drugih profesionalnih prava. 

Sindikat je u zahtjevu naglasio da je Barišić, zlorabeći položaj i ovlasti, kršio pravila iz Deklaracije Svjetske carinske organizacije, Ustav RH, zakone i druge propise, diskriminirajući, zlostavljajući i šikanirajući prava službenika ili sindikata.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hrvatovic 16.02.2011.

    nešto mi jak taj sindikat, kada su tek sada podigli glas..... a s druge strane, ima li koji sindikat da zaštiti nas obične smrtnike od sveg onog šljama koji se preko veze uhljebio po graničnim prijelazima?

  • OklježĆiras 15.02.2011.

    ja sam u mirovini dali mogu honorarno radit na carini u sl.brodu neču tražit cipelarinu,tu sam blizu.....unapred zahvalan

  • rosa110 15.02.2011.

    Ovim komentari govore o kriminalu na granici gdje carinici i policajci drze svijecu jedni drugima (naravno da se "biznis" na granici radi sa odabranim facama koji se ponasaju kao gospodari Hrvatske), a Vlaisavljevicka danas lobira za ulazak u EU i misli da ovakva granica moze postati granica EU. Malo morgen 2011.

Komentiraj...
Vidi sve komentare