To je to što me zanima!

Sindikati oštro: Jovanović iza sebe ostavio 'spaljenu zemlju'

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec smatra da je Jovanović najgori i najlošiji ministar u samostalnoj Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Čelnik sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod Željko Stipić izjavio je kako je bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović iza sebe ostavio 'spaljenu zemlju'. Dodao je kako žali njegova nasljednika Vedrana Mornara jer bi mu trebao ''cijeli mandat da se izbori s Jovanovićevom negativnom ostavštinom''. 

Istaknuo je kako je Jovanović iza sebe ostavio dva nametnuta kolektivna ugovora, Pravilnik o normi koji traži izradu novoga, lošu komunikaciju sa sindikatima te loš imidž cijelog ministarstva i nekompetentne prve suradnike.

Podsjetio je da je oko 14.500 učitelja i nastavnika još u prosincu peticijom zatražilo ono što je Milanović napravio šest mjeseci kasnije. 

Mihalinec: Jovanović je najgori ministar u samostalnoj Hrvatskoj

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec smatra kako je Jovanović najgori i najlošiji ministar u samostalnoj Hrvatskoj. Rekao je i kako nema šanse da novi ministar bilo što napravi ako Vlada ne promijeni svoj odnos prema obrazovanju. 

- Riba smrdi od glave. Nije Jovanović kreirao ovakav sustav uništavanja obrazovanja, već je to došlo od premijera i članova Vlade. Jovanović je bio samo egzekutor - zaključuje Mihalinec. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • adika 13.06.2014.

    Znači kada se ovo kaže u vaši novinama i to jako tendenciozno i bezobrazno, to je u redu u novinar i taj koji je to rekao imaju "pravo"-Pa navode slijedeće u članku -Mihalinec: Jovanović je najgori ministar u samostalnoj Hrvatskoj Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec smatra kako je Jovanović najgori i najlošiji ministar u samostalnoj Hrvatskoj. Rekao je i kako nema šanse da novi ministar bilo što napravi ako Vlada ne promijeni svoj odnos prema obrazovanju. - Riba smrdi od glave. Nije Jovanović kreirao ovakav sustav uništavanja obrazovanja, već je to došlo od premijera i članova Vlade. Jovanović je bio samo egzekutor - zaključuje Mihalinec. -I za nekoga reći da je egzekutor to se može, a može značiti svašta ćak i da je ubojica.A kada čitatelj navede činjenice onda dobije opomenu i negativni bod.Jer nema u demokraciji pravo reći istinu, samo ono što uredništvo 24 sata misli da je istina.Pa neka vam bude brišite jer se bojite istine.Dobijem volju da se upoće više ne javljam u tim vašim novinama, jer čim kažeš istinu, a ona boli dobiješ po njonji od admina. Ajd briši .jbmse.

  • 13.06.2014.

    Svojim Odlukama o kriterijima za upise u srednje škole, elektronskim upisima, rang listama, ukidanjem dodatnih bodova na glazbenu školu, natjecanja znanja, dodatne jezike, itd, uspio je u svojoj nakani da odlični učenici na budu upisani u škole u koje su htjeli. Ali zato je uspio da djeca iz drugih država sa trojkama uđu u te škole. Bravo ministre!

  • ona_koja_zna 13.06.2014.

    Jovanović iza sebe nije ostavio ništa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare