To je to što me zanima!

"Sindikati su kresnuli kremen, ali se vatra ipak nije zapalila"

Sindikalni čelnici su rekli kako im se za volontiranje javila tek polovica od 1000 potrebnih volontera. Dodali su kako je i odaziv građana potpuno podbacio
Vidi originalni članak

Matica hrvatskih sindikata i Hrvatska udruga sindikata su odgodile prikupljanje potpisa za referendum o ublažavanju uvjeta za pokretanje referenduma. HRT javlja kako će potpise početi prikupljati od Praznika rada, zbog nedovoljne informiranosti građana, ali i aktivista te volontera.

Sindikalni čelnici su rekli kako im se javila tek polovica od 1000 potrebnih volontera. Dodali su kako je i odaziv građana potpuno podbacio, jer ih se javilo tek desetak, dok su ostali uglavnom sindikalni aktivisti.

Vilim Ribić, čelnik Matice hrvatskih sindikata, rekao je kako su sindikati kresnuli kremen, ali se vatra nije zapalila. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • feba 21.01.2012.

    Pa kad smo se uvjerili da vam je fotelja i osobni status draži od radnika.

  • sweet01 20.01.2012.

    moja kolegica se obratila sindikalcu za pomoč.Znate što joj je rekao,da ako on kaže njenom direktoru da ga je zvala on če porasti u njegovim očima a ona če vjerojatno izgubit posao.Pa to sad jedan sindikalac koi bi triba biti na strani radnika i štititi njegova prava.NJih triba izbrisati jer ne radu ništa a primaju plaču i to dobranu

  • Zdenko Golub 20.01.2012.

    Vatra je gorijela kada ste prevarili narod i radnike zajedno sa Lesarovim laburistima i naglo je ugasili sada možete kresati do mile volje narod je još uvijek mokar od naglog gašenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare