To je to što me zanima!

'Sinišu Mihajlovića tužit ću za klevetu, nisam mu minirao kuću ni protjerao obitelj iz Vukovara'

Stipe Majić Pipe i Siniša Mihajlović odrasli su zajedno u Vukovaru. Još 2007. godine Mihajlović je u svojoj autobiografiji optužio Majića da mu je minirao kuću. U novoj knjizi otišao je korak dalje
Vidi originalni članak

Stipe Majić Pipe, hrvatski branitelj, producent i scenarist, šokiran je navodima iz nove knjige Siniše Mihajlovića. Nekadašnji prijatelji dijelili su djetinjstvo i mladenačke dane u predratnom Vukovaru.  Sredinom studenog je u Italiji, gdje Mihajlović živi, objavljena njegova nova autobiografija "Igra života", u kojoj je opisao svoj život, od početaka u Borovu Selu, preko Crvene zvezde, do Italije i borbe s leukemijom. 

Prije 13 godina Mihajlović je objavio svoju prvu autobiografiju. U njoj je tada Majića optužio da mu je minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je nogometaš s bratom. Objavio ju je u knjizi. U najnovijoj autobiografiji opet je spomenuo Majića, a kako prenose mediji, tvrdi da mu je protjerao roditelje iz Vukovara i da mu je rekao da kao Srbin ne može dobiti piće u njegovom lokalu. 

OBJAVIO U AUTOBIOGRAFIJI Mihajlović o ratnom zločincu: Kod Arkana me privukao šarm đavola, Hrvat mi je srušio kuću

- Šokirao sam se. Mihajlović me već prije par godina optužio, odnosno, pokušao okaljati s tom gnjusnom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je on s bratom - rekao je Majić za Jutarnji list. 

Ispričao je kako je sve to demantirao i u srpskim medijima, ali da mu se tada nije dalo ulaziti u polemike te je smatrao da je priča gotova. Dodao je da će Mihajlovića sad tužiti za klevetu.

Misli da Mihajlović tu priču pušta kako bi opravdao prijateljstvo s ratnim zločincem Arkanom.

- Ne znam zašto je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali jer sam Mihi na neki način bio idol. Nisam ih ja istjerao iz Vukovara, nego on sam! - rekao je Majić i dodao kako mu nema druge, nego to riješiti sudskim putem. 

IŠLI U NOĆNE KLUBOVE Mihajlović: Vlastita djeca su mi prenijela Covid, a pazio sam se

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • POTPEC 14.12.2020.

    Čemu ikakvo čuđenje šta susedi pričaju. Pa oni svetu objašnjavaju kako su sve nacije i svi narodi njihovi potomci. Kako je cijela Europa bila samo jedna jedina država Srbija.

  • 14.12.2020.

    Ove teme o ratu ce biti ocito aktualne i 2065 godine. Zalosno..

  • 14.12.2020.

    Minirana kuća? Na samrti se obično govori istina, a prošlost je prošlost. Stvorena je da ostane iza nas da učimo iz nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare