To je to što me zanima!

Autobus udario curicu (9) na zebri nedaleko njene kuće

Autobus je u 13.05 sati u Košutama na pješačkom naletio na djevojčicu. Curica je s teškim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu gdje se liječnici bore za njen život
Vidi originalni članak

Vozač (34) školskog autobusa oborio je 9-godišnju djevojčicu na pješačkom prijelazu u Košutama kod Sinja i nanio joj teške tjelesne ozlijede opasne po život. 

Učenica drugog razreda je oko 13 sati krenula u školu, pedesetak metara udaljenu od njene obiteljske kuće. Iz još neutvrđenih razloga, vozač autobusa koji prevozi đake u školu u Sinj, nije uspio zakočiti. Djevojčicu je, kaže njen djed, oborio upravo na pješačkom prijelazu. 

Djed, koji inače stanuje u Ugljanama, slučajno je naišao na mjesto nesreće. Izbezumio se kada je vidio da je stradala upravo njegova unuka. Nemoćno je stajao i čekao vozilo Hitne pomoći.

Djevojčicu su prebacili u KBC Split, gdje su joj liječnici utvrdili teške i po život opasne ozlijede. Curica, neslužbeno doznajemo, ima teške ozlijede glave. 

Njena majka je u pratnji sestre i roditelja u bolnici iščekivala vijesti s neurokirurgije. Liječnici još nisu završili sve pretrage i nisu mogli reći da li li će morati operirati curicu. Shrvana bolom, majka nije bila u stanju pričati o nesreći koja je zadesila njenu obitelj. 

Stradala djevojčica ima još dvije mlađe sestre.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ToniKrolo 10.02.2011.

    Ja kroz isto naselje Košute neki dan vozim nekih 80kmh,kad autobus mene i još jedno auto pretekne,i ja na kraju preteknem to drugo auto vozim 120kmh za autobuson ja san se krstija kakvi budala ima!!!!

  • cheifguru 09.02.2011.

    sigurno je šofer bosanac...

  • Nuklearac 09.02.2011.

    Pa mislim koji su to kreteni od šofera, dasa vozi autobus i niko mu nije ravan ! :-) Neki dan vozim po betonki (Samobor) nekih 80-90km/h i pretice me bus samoborcek (koja budala) !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare