To je to što me zanima!

Sinj: Ubio ga nožem nakon svađe, uhitili su muškarca (58)

Dinko V. (58) osumnjičen je za ubojstvo M.V. (72) u Satriću u zaleđu Sinja. Muškarci su se posvađali na ulici te je Dinko izvadio nož i više puta ubo M.V.
Vidi originalni članak

Dinko V. (58), sumnja policija, je u petak oko 14.40 sati ubio M.V. (72) u Satriću u zaleđu Sinja. Prema prvim informacijama već duže su bili u sukobu oko imovinsko pravnih odnosa, a ubojstvu je prethodila žestoka svađa, kako pričaju mještani, oko maslina. M.V., koji inače živi u Splitu, svratio je za blagdane na selo i navodno je uočio da su pored njegove obiteljske kuće posječena dva stabla maslina. Posumnjao je da iza toga stoji njegov susjed jer mu je i prije isjekao orah, te mu je to i žučno prigovorio. Dinko je čistio ribu pred svojom kućom, a nakon prepirke nasrnuo je nožem na M.V. Ne zna se koliko mu je uboda zadao, no, nesretni starac je ubrzo preminuo od zadobivenih ozljeda. Osumnjičeni za ubojstvo je priveden na kriminalističku obradu, te je u tijeku očevid. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • beautiful080 22.04.2011.

    najviše sra*nja rade ili pubertetlije ili ljudi u godinama,njih valjda uhvati drugi pubertet pa polude..strašno

  • braanee 22.04.2011.

    cijeli zivot radis i zivis posteno, a onda u 58god smraci ti se i oduzmes nekom zivot, pitanje bi glasilo, dal ce doticna dusa biti rigorozno.. kaznjena, to si pitanje postavljam i ne znam odg, naravno da oce, al zar ce 58god nestati kao da tako nisam zivio, kako je lako upropastit sve :(

  • herrFlicK_1 22.04.2011.

    nije ubio zbog drveta, ubio ga je jer je idiot, majmun blesavi kojem nisu sve na broju, i nek trune ko i svi ubojice u zatvoru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare