To je to što me zanima!

Sirija: Islamisti objavili snimku svog razaranja u Kobaneu

Ekstremistička organizacija Islamska država objavila je snimku na kojoj se vidi kako džihadisti pucaju na opkoljeni kurdski grad Kobane u Siriji, na granici s Turskom
Vidi originalni članak

Ekstremistička organizacija Islamska država objavila je snimku na kojoj se vidi kako džihadisti pucaju na opkoljeni kurdski grad Kobane u Siriji, na granici s Turskom.

Video su objavili nakon što su mediji javili da su ih Kurdi uz pomoć Amerikanaca potisnuli na rub grada, vjerojatno kako bi opovrgnuli te tvrdnje. 

U jednoj od scena islamist s crnom maskom na glavi ručnim minobacačem razara zid u zgradi, a već u sljedećem kadru s kolegama nesmetano prolazi kroz ruševine. 

Daily Mail je danas pisao kako se kurdski borci snažno odupiru napadačima, no da ih ima znatno manje od džihadista. 

Rat za Kobane vodi se već tri tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tacoma 12.10.2014.

    samo prasinu digli...

  • barba boni_1 12.10.2014.

    A vi prokleti Turci mirno promatrajte.

  • Brckoboy Armel 12.10.2014.

    i to i dalje sa velikom pasivnoscu gledaju UN zapad amerika manje vise malo baci koju bombu da bi rekli da su pokusali nesto a sve je to mlohavo..znamo ko su ujedinjene nacije pa sta oni rade..samo ukazuju pricaju pricaju i samo pricaju..neke sastanke prave..ovim ljudima sati su maltne ne u pitanju...kako vrijeme prolazi teza koju sam imao sve sam vise siguran u nju da je ovaj IS dobro pakovanje amerikanaca i jevreja njihovih tajnih sluzbi...a oni i dalje gledaju..gledaju i cekaju da se desi novi vukovar i srebrenica..tuzno

Komentiraj...
Vidi sve komentare