To je to što me zanima!

Sirija optužuje Izrael: Opet ste napali naše zračne luke. U ovom napadu ubijeno je dvoje ljudi...

Sirijski opservatorij za ljudska prava potvrdio je napade i rekao da je to treći put u 10 dana da je Izrael pogodio zračnu luku u Alepu...
Vidi originalni članak

Izraelski napadi na zračne luke u Damasku i Alepu onesposobili su ih i ubili najmanje dvoje radnika, izvijestili su u nedjelju sirijski državni mediji.

Državna sirijska novinska agencija (SANA) prenijela je da su raketni napadi rano u nedjelju bili istodobni i da su oštećene piste.

POGLEDAJTE VIDEO: Izraelski tenkovi uz pojas Gaze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sirijsko ministarstvo prometa priopćilo je da su svi dolazni letovi za Damask i Alep preusmjereni na međunarodnu zračnu luku Latakiju.

ČEKA SE NAREDBA O INVAZIJI? VIDEO Velika kolona izraelskih tenkova na granici pojasa Gaze: 'Idemo u Gazu uništiti Hamas...'

Sirijski opservatorij za ljudska prava potvrdio je napade i rekao da je to treći put u 10 dana da je Izrael pogodio zračnu luku u Alepu.

Izraelska vojska nije komentirala izvješća, ali Izrael je optužio Iran za isporuku oružja militantnim skupinama aktivnim u Siriji zrakoplovima.

POTRESNO SVJEDOČANSTVO Nevjerojatna priča heroja koji ima rak: 'Skočio sam na granatu Hamasa kako bih spasio druge'

Iran je glavna podrška sirijskom predsjedniku Bašaru al-Asadu od početka pobune protiv njegove vladavine 2011.

Izrael redovito bombardira ciljeve u susjednoj ratom razorenoj Siriji u nastojanju da spriječi najvećeg rivala Iran da tamo proširi svoj utjecaj.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U RATU IZRAELA I HAMASA IZ MINUTE U MINUTU

KOLUMNA BIVŠEG VELEPOSLANIKA Ključno je pitanje imaju li Rusi i Putin veze s ratom u Izraelu jer Ukrajina možda ne dobije oružje

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Jopazg 22.10.2023.

    Sirija uporiste hezbollaha i rusa.

  • zutizgzg 22.10.2023.

    pa uzvratite im,koji k....

  • dobar loš zao No1 22.10.2023.

    Bili Mujo i Haso na ratistu. Prisere se njima pa odu do rijeke da seru. U tom trenutku pocnu padat granate, pita Mujo Hasu:- Haso jel te strahHaso: - NijeMujo: - Pa sto onda peres moju guzicu, peri svoju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare