To je to što me zanima!

Sirijca registrirali u Crnoj Gori i BiH, ali bez kćerkice Allse (5)

Iz Sektora granične policije Crne Gore odgovorili su da je njegov nezakonit prelazak državne granice iz Albanije zabilježen 23. kolovoza te je smješten u Prihvatilište za strance bez djeteta
Vidi originalni članak

U emisiji Potraga na RTL-u u srijedu je objavljeno kako je 43-godišnji Sirijac, koji traga za svojom 5-godišnjom kćeri Allsom, 30. kolovoza registriran u BiH te je tada iskazao namjeru za traženjem azila, ali uz njega nije bila i djevojčica. 

DOĆI ĆE U ZAGREB Sirijac koji traga za kćerkicom (5) zatražio je azil u Hrvatskoj

Novinari Potrage poslali su upit i Sektoru granične policije Crne Gore odakle su odgovorili da je njegov nezakonit prelazak državne granice Crne Gore iz Albanije zabilježen 23. kolovoza 2018. Tada je, kažu, smješten u Prihvatilište za strance. 

'NITKO NAM SE NIJE OBRATIO' Policija o 'nestaloj' djevojčici: 'Nikad nismo bili u toj trgovini'

- Budući da je izrazio namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnu zaštitu nije pokrenut prekršajni postupak zbog nezakonitog ulaska na teritoriju Crne Gore. Isti je predan službenicima Centra za prihvat, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, na dalju nadležnost. Također, na teritoriju Crne Gore od strane pripadnika Uprave policije nije registriran nitko od članova obitelji G.W., tako ni kćer Alisa - odgovorili su iz Sektora granične policije Crne Gore. 

OČAJNIČKI POZIV U POMOĆ: 'Pomozite mi naći moju kćer. Allsa (5) je sama u Hrvatskoj!'

Podsjetimo, G. W. na društvenim je mrežama objavio kako traga za svojom kćeri nakon što ga je hrvatska policija na području Plitvica odvojila od nje, vratila u BiH te mu razbila mobitel. Djevojčica je, tvrdi, sama ostala u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • moj glas 28.09.2018.

    Sve to protjerajte, odakle su i dosli..daleko im lipa kuca..

  • zeljkic 27.09.2018.

    tu nemaš kaj čekati, spakirati I nazad od kud je došao...

  • nijetebriga 27.09.2018.

    Eto ti ga na, kad sam procitala vijest i pricu odmah sam rekla da je tu nesto meni sumnjivo..uglavnom da su se na portalu onako ko i po obicaju svi ispljuvali po nasoj policiji i po vadajucima i ministru policije,a istina izadje na dan prije nego si keks kazes.. On lazov zatrazio je azil kod nas, oni ga smjeste u prihvatiliste..Na TV N1 svi se raspekmezili zbog njegove "cerkice" a ono tko zna cije je dijete.. razbio svoj mobitel sam i cp po nasoj policiji, ko i oni koji se naslikavaju i pokazuju u kamere oziljke plave fleke i sta ti ja znam, a sve zadobili bjezeci i skrivajuci da ih policija ne uhvati..Lijepo ga spakiraj i tjeraj u zemlju u kojoj si rodjen, ali ne..Mi kakvi smo naivni nama moze svak mud* pod bubreg prodat, i on..

Komentiraj...
Vidi sve komentare