To je to što me zanima!

Sirijski predsjednik je poslao privatnu poruku papi Franji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatikan je potvrdio primitak Basharove poruke poslane po sirijskoj delegaciji koja je Bergogliu objasnila poziciju tamošnje vlade. Papa Franjo zaziva kraj sukoba u Siriji
Vidi originalni članak

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad je papi Franji poslao privatnu poruku. To je prvi puta da je sirijski čelnik poslao Papi izravno poruku još otkad su neredi u Siriji izbili 2011. godine. 

Vatikan je potvrdio primitak Basharove poruke poslane po sirijskoj delegaciji koja je Bergogliu objasnila poziciju tamošnje vlade. 

Podsjetimo, Papa je nekoliko puta u svojim javnim istupima zazivao kraj sukoba u Siriji, a posljednji put je to napravio za Božić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • veselibosanac 29.12.2013.

    to ste već objavili jučer...

  • shit_happens_ 29.12.2013.

    milim pozivati se na pravilo 2 vjersku i nacionalnu ne snošljivost stvarno nemam riječi pa di je taj adminstrator bi zadnjih 25 godina?

  • shit_happens_ 29.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare