To je to što me zanima!

Šišljagić vozio pod utjecajem alkohola, imao je 0,71 promila

Bio je na priredbi 'Večer vina i umjetnosti': 'Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu', rekao je osječko-baranjski župan za Jutarnji list
Vidi originalni članak

Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan i bivši predsjednik HDSSB-a, uhvaćen je prošle subote u vožnji pod utjecajem alkohola. Policija je protiv Šišljagića podnijela prekršajnu prijavu

Šišljagić je za Jutarnji list potvrdio incident, pravdajući se da je bio na priredbi ‘Večer vina i umjetnosti’ u osječkoj Tvrđi. 

- Kušao sam vina slavonskih i baranjskih vinara i kad sam, u jednom trenutku, pošao preparkirati automobil, za mnom je krenula policija s upaljenim rotirkama. Odmah sam stao i pristao na alkotest. Imao sam 0,71 promil alkohola u krvi. Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu - rekao je Šišljagić Jutarnjem listu.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • LjiljanaMilovanovic 23.10.2014.

    Zamisli strasno se napio jao sto ga vi znate napisati da covjeku dodje muka.

  • jožek2 23.10.2014.

    A što je sa Šišljagićevom županijskom aferom sličnoj onoj Marine Lovrić nešto se zašutilo, a uskok je nešto i kod njega pročešljavao, izgleda da je čist nisu ništa našli tamo je sve u redu.

  • zoro 5 23.10.2014.

    Dogodi se , u svakom slučaju ne služi mu na čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare