To je to što me zanima!

Šišmiši upali u zagrebačku bolnicu, pronašli ih dvadeset

Dvadeset šišmiša uletjelo je u Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj ulici, objavio je Azil Dumovec na Facebooku i dodao kako u kolovozu često tamo znaju zalutati
Vidi originalni članak

Azil Dumovec izvijestio je o tradicionalnoj intervenciji, gdje su šišmiši upali na Traumu KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Ulovili su ih dvadeset.

- U kolovozu tradicionalno posjećujemo Kliniku za traumatologiju KBC-a "Sestre milosrdnice" u Draškovićevoj ulici. Povod dobro poznat - ulijetanje šišmiša u bolnicu. Ovaj su se put razletjeli hodnikom, garderobom i sobom gdje su smješteni pacijenti. Uspjeli smo uloviti 20 šišmiša, a ako se naknadno uoči još koji, vratit ćemo se u bolnicu. Ulovljene šišmiše prevezli smo na pregled u oporavilište za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba - objavio je Azil Dumovec na Facebooku uz fotografiju.

LJUBITELJICA ŽIVOTINJA Pišek spasila malenog šišmiša: Nahranila ga pa pozvala pomoć

- Ako djeci želite približiti svijet jedinih letećih sisavaca, dovedite ih na Noć šišmiša koja će se održati u Zoološkom vrtu Grada Zagreba u subotu 27. kolovoza 2022. godine od 19 do 22 sata - dodali su iz Azila.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Luna777 16.08.2022.

    Samo da ne zaraze koronom naše doktore...

  • sunčandan 16.08.2022.

    sve ludo

  • MladenBajic_1 16.08.2022.

    šta je batman danas nisi u formi

Komentiraj...
Vidi sve komentare