To je to što me zanima!

Sj. Koreja opet će lansirati raketu, zabranili plovidbu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najmanje su tri rakete, kako se čini, spremne za lansiranje iz baze smještene u okrugu Anbyon, blizu luke Wonsan, u kojem su zabranili plovidbu
Vidi originalni članak

Sj. Koreja zabranila je plovidbu u vodama ispred luke Wonsan, na istoku zemlje, što je ponovo potaklo nagađanja kako slijedi novo ispaljivanje raketa, objavili su u ponedjeljak japanski obalni čuvari. Od 10. do 30. lipnja brodovi će između 8 i 20 sati morati izbjegavati tu zonu dugu 260 km i široku oko 100. Do zabrane dolazi upravo kad, prema informacijama iz južnokorejskih i američkih izvora, Sj. Koreja priprema ispaljivanje nekoliko raketa srednjeg dometa s jugoistočne obale. Najmanje su tri rakete, kako se čini, spremne za lansiranje iz baze smještene u okrugu Anbyon, blizu Wonsana, stotinjak kilometara sjeveroistočno od Seula, javila je prošlog tjedna južnokorejska novinska agencija Yonhap.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gatsby 08.06.2009.

    Ovi kreteni uporno dozivaju međunarodnu vojnu intervenciju. Možda je to i jedini put da se taj jadni napaćeni narod oslobodi diktatorskog režima koji ih je uveo u siromaštvo i propast. Dvije trećine pučanstva lovi štakore da preživi a oni troše lovu na oružje , himne u svemiru i razvratni život bolesne vrhuške!

Komentiraj...
Vidi sve komentare