To je to što me zanima!

Sjeverna Koreja ispalila je još jedan balistički projektil

Posljednji lansirani projektil bio je šesti u 12 dana i prvi otkako je u utorak Sjeverna Koreja ispalila projektil srednjeg dometa iznad Japana.
Vidi originalni članak

Južna Koreja je priopćila da je u četvrtak Sjeverna Koreja ispalila balistički projektil prema istočnoj obali, prenosi južnokorejska novinska agencija Yonhap.

Posljednji lansirani projektil bio je šesti u 12 dana i prvi otkako je u utorak Sjeverna Koreja ispalila projektil srednjeg dometa iznad Japana.

BUKTINJA U BLIZINI ZRAČNE BAZE Južna Koreja ispalila raketu, ubrzo je pala i izazvala požar i paniku: 'Nisu nas ni upozorili'

Japanska obalna straža je izvijestila da je Sjeverna Koreja možda ispalila i drugu raketu, dodajući da se čini da su već pale.

REAKCIJE EU: Sjevernokorejsko lansiranje rakete je provokacija koja krši rezolucije VS Ujedinjenih naroda

Lansiranja su uslijedila nakon zajedničkih vojnih vježbi Južne Koreje i SAD-a te povratka američkog nosača zrakoplova u more između Koreje i Japana kao odgovor na nedavna sjevernokorejska testiranja projektila.

TESTIRANJE ORUŽJA J. Koreja i SAD lansirale rakete kao odgovor Sjevernoj Koreji

Sjeverna Koreja je u četvrtak i osudila SAD zbog dovođenja nosača USS Ronald Reagana u vode korejskog poluotoka. Taj potez predstavlja „ozbiljnu prijetnju” stabilnosti regije, stoji u priopćenju koje je objavilo sjevernokorejsko ministarstvo vanjskih poslova te zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • IResnik 06.10.2022.

    issee gle gaa, pa ja ću se ranit 🤦‍♂️🤣

  • Akull 06.10.2022.

    Resurse imam,pristup nemaš....L.p.

  • Finida 06.10.2022.

    Kao da je dvojnik od Kima.S takvom frizurom možeš da ispaljuješ koliko hoćeš😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare