To je to što me zanima!

Sjeverna Koreja ispalila tri projektila, nisu najbolje završili

Prva i treća raketa imale su tehničkih poteškoća u letu", a čini se da je druga "eksplodirala gotovo istog trena, rekao je glasnogovornik zapovjedništva američke vojske u Tihom oceanu.
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja ispalila je u subotu tri balističke rakete kratkog dometa u Japansko more, objavila je američka vojska potvrđujući ispaljivanje "neidentificiranih projektila" koje je prethodno objavilo južnokorejsko ministarstvo obrane.

Do sjevernokorejskog testiranja je došlo usred zajedničkih vojnih manevara američkih i južnokorejskih snaga.

Nijedna raketa, ispaljena iz sjevernokorejske baze Kittaeryong, nije predstavljala prijetnju za SAD ili američki teritorij Guam, istaknuo je glasnogovornik zapovjedništva američke vojske u Tihom oceanu.

"Prva i treća raketa imale su tehničkih poteškoća u letu", a čini se da je druga "eksplodirala gotovo istog trena" nakon lansiranja, kazao je glasnogovornik, zapovjednik Dave Benham, ističući da su sva tri ispaljivanja izvedena unutar 30 minuta.

Po južnokorejskom ministarstvu obrane, ispaljivanja su počela u 6.49 sati po lokalnom vremenu u subotu a projektili su prešli oko 250 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ichbin2 26.08.2017.

    da su te korejske rakete tako loše, nebi amer dizao frku oko njih, a ovako ovo ispada kao propagandni materijal, i to loš... sad budu se odlučili uvesti demokraciju u venecuelu

  • 26.08.2017.

    Kim. Sog.pelenki

  • zgb2zoran 26.08.2017.

    Sad ce biti pomor generala i strucnjaka u s koreji haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare