To je to što me zanima!

Skandal na Alki: Policajci tukli mladiće koji su zviždali Kosor

Kolona Jadranke Kosor nije se zaustavila, a iz grupe je nekoliko mladića počelo zviždati. Kad se njena kolona već odmakla, odnekud su se pojavila tri policajca...
Vidi originalni članak

Tri policajca u civilu napala su u nedjelju, nakon Sinjske alke, grupu mladića koji su se zabavljali u blizini alkarskog trkališta. Policajci su na njih nasrnuli jer su zviždali Jadranki Kosor dok je u blizini prolazila.

Inače, mladići su pili i zabavljali se uz štand s pićem, a u jednom trenutku pićem ih je počastio i Zoran Milanović. Nešto poslije piće im je platio i Ivo Josipović koji se kao i Milanović zadržao u razgovoru s njima.

Nakon njih prošla je kolona Jadranke Kosor. Ona se nije zaustavila, a iz grupe je nekoliko mladića počelo zviždati. Kad se njena kolona već odmakla, odnekud su se pojavila tri policajca u civilu i počela tući sve od reda. Navodno su ih uz to i vrijeđali vičući "Jeb.. ćemo vam mater".

Sijevali su udarci na obje strane, a policajci su pozvali i interventnu policiju koja je privela dvojicu mladića, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • gorski1 13.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • iks28 10.08.2011.

    Postoji inačica sinjske alke na Sardiniji. Kod njih se to zove sartiglia. Gledah to uživo, vrlo slična "stvar". Sartiglia: http://www.youtube.com/watch?v=rMYALfLnXjM&feature=related

  • rekonstrukcija 10.08.2011.

    a da su joj tek nešto doviknuli ? npr. jajaro stara ! ma tenkovi bi Sinjem red i zakon sprovodili

Komentiraj...
Vidi sve komentare