To je to što me zanima!

Skandal u bolnici: Sprdali golog pacijenta prije same operacije

Liječnici i medicinske sestre otpušteni su jer su snimljeni kako plešu oko pacijenta spremnog za operaciju. Pacijent na snimci, potpuno je gol i pod anestezijom, dok se osoblje dobro zabavlja
Vidi originalni članak

Objavljena je snimka na kojoj se liječnici i medicinske sestre u kolumbijskoj bolnici rugaju pacijentu, prenosi Daily Mail.

Oni plešu oko njega i smiju se dok on leži na stolu potrbuške bez svijesti, pod anestezijom. Pretpostavlja se da je video snimio član liječničkog tima te ga stavio na internet i podijelio ga sa svijetom. 

Bolnica se ispričala zbog nastalog videa te su dodali kako su poduzeli mjere da se tako nešto više nikad ne ponovi.

Uprava bolnice odmah je otpustila petero zaposlenih, zbog kršenja zdravstvenih protokola. Bolnica se ispričala zbog nastalog videa. Dodali su, kako su poduzeli mjere da se tako nešto više nikad ne ponovi.

- Poštovanje prema pacijentu i njegovo dostojanstvo najvažnija su nam stvar u ovoj bolnici, stoga nam je jako žao zbog neprikladnog ponašanja naših zaposlenika, koji su snimljeni u našoj operacijskoj sali, izjavio je glasnogovornik bolnice.

Video možete pogledati ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ISTINITE_PRIČE 01.04.2017.

    Trebalo je pohvaliti osoblje za ovako pozitivan stav na poslu i vedar duh....

  • Sokol ga nije volio 31.03.2017.

    Ima toga i kod nas.Dali su mi anesteziju ,a onda da provjere dali sam uspavan liječnica mi je postavljala pitanja i stalno uz smijeh mi govorila " ajde ne laži" poslije sam zaspao pa ostatak ne znam a vjerujte mi ne bih ga želio ni saznati

  • kara marko 31.03.2017.

    U pulskoj gipsaoni sprdaju te na vlastite oči i krivo te zgipsaju a doktor speciljalist ti kaže samo (bar meni) ako što ne bude u redu, vratite se. Mogu se vratit jedino s advokatom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare