To je to što me zanima!

Skinheadsi razbili stolicu na mladiću i prijetili nožem

U zagrebčkom McDonald'su, ispred Importanne centra, grupa skinheadsa navodno je oko 22 sata razbila stolicu na mladiću i prijetila gostima nožem
Vidi originalni članak

U zagrebačkome McDonald'su, ispred Importanne centra, grupa skinheadsa navodno je oko 22 sata razbila stolicu na mladiću i prijetila ostalim gostima nožem.
- Da sam minutu prije došla stolica je mogla završiti na meni. Mladić se previjao od bolova. Divljaci su nekoliko minuta divljali pa otišli u nepoznatom smjeru - rekla nam je čitateljica.
- Ovi skinheadsi prijetili su i meni i stvarno sam se uplašila. Kad padne mrak više uopće nije sigurno hodati Zagrebom - dodala je šokirana čitateljica. Iz policije slučaj nisu željeli komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • HUMI 16.11.2008.

    Ma stvarno mislim da neće biti mir dok se ne osposobi način kažnjavanja ala GOLI OTOK.Danas se gleda da se kriminalcima krše ljudska prava.žalost.A i za našu državu je skupo da ljude stave dugo u zatvor.Kada bi mu prijetilo sakaćenje i slično ,smrtna kazna npr.većina njih bi došla pameti.

  • Zlatko76 16.11.2008.

    Sve te bande treba na goli otok pa nek tucaju kamen od jutra do sutra na suncu, kiši i buri. Drugi put če dobro razmislit dal će napravit tako nešto, jer će mu odmah kroz glavu proči slika tucanja kamena na golom otoku. A ako je baš toliko retardiran u glavi i ponovi tako nešto onda bi mu kazna bila minimum 20 godina pa nek si misle. Nas normalne ljude jako fascinira i ohrabruje zadnja rečenica u članku da policija nema komentara na doagađaj ?!?!

  • crespo1607 16.11.2008.

    kad takve uhvatite nasilnike kaznite roditelje umjesto njih ako su maloljetni,a ako su punoljetni onda njih u zatvor na 10-15 godina,a roditelje po đepu zbog odgoja

Komentiraj...
Vidi sve komentare