To je to što me zanima!

Sklanjali se od kiše: Migranti provalili u pet kuća blizu Rijeke

Pričinjena materijalna šteta nije velika, na četiri kuće razbijena su stakla kako bi mogli provaliti u kuće, a vlasnici su odmah krenuli u sanaciju štete...
Vidi originalni članak

Drama s kolonama migranata koji prolaze preko Hrvatske stigla je i do Rijeke. U danima velikih kiša i olujnog juga skupina migranata, kako se neslužbeno doznaje Novi list, provalila je u pet kuća za odmor na Malom Platku. 

Pričinjena materijalna šteta nije velika, na četiri kuće razbijena su stakla kako bi mogli provaliti u kuće, a vlasnici su odmah krenuli u sanaciju štete. 

Ono što se da razabrati je i činjenica da su se migranti pokisli i promrzli nasilno sklonili u kuće gdje su svoju odjeću stavili na sušenje. 

Koncentrirali su se u jednu od pet kuća, u nju su donijeli hranu, grijalice iz susjednih kuća, kao i suhe odjeće vlasnika koju su nakon što se njihova osušila, ostavili u toj kući. 

Iza sebe su ostavili veliki nered, no ukradeno ili razbijeno nije mnogo toga. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Hrvoje97 03.11.2018.

    To ti je naša država! Ukradeš,provališ,istučeš,siluješ,vozis se autom od 120km/h i ubiješ pješaka nikome ništa nisu oni to napravili! Bitno je da se priča da su nam zatvori prepuni i kako imamo odličnu policiju! A koji su ljudi u zatvoru?! Oni koji rade dan i noć da bi prehranili svoju obitelj! I sad će te pustit te migrante u RH zato jer vam trebaju radna mjesta kao sto su:kradljivci,lopovi,silovatelji i ubojice! Pomozite našem gladnom narodu koji spava na ulici i koji kopa po kontenjerima da bi imali šta jesti! A najvažnije pomozite djeci koji boluju od teški bolesti. Umjesto da pomognete našoj djeci koje su dan i noć u bolnicama i razmišljaju kako je to biti zdrav! Vi će te dame i gospodo pomoći silovateljima,ubojicama i lopovima!

  • tajnamoja 02.11.2018.

    Da živim na migrantskoj trasi rešetke bi bile 3 metra oko kuće, 2 pit bula i moje oči krvave budne, pa ti dođji da ti čiko nešto da!

  • yo.o. 01.11.2018.

    Steta nije velika?! Dali vi to ozbiljno? Alooooooo? Teraj to sa teritorija RH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare