To je to što me zanima!

Skočila s mosta jer su je u školi godinama zlostavljali

Velika Britanija: Holly Grogan (15) skočila je s mosta na autocestu i poginula. Djevojka je više godina bila meta nasilnika u katoličkoj školi
Vidi originalni članak

Holly Grogan (15) iz engleskog Cheltenhama skočila je s mosta na autocestu i poginula. Natpisi na internetskim socijalnim mrežama otkrivaju da je djevojka godinama bila meta nasilnika u katoličkoj školi koju je pohađala.
- Sada si barem sigurna. Svi oni koji su te povrijedili dobit će što su zaslužili - glasi jedan komentar na mreži. Njezino tijelo pronađeno je u srijedu, a identificirao ju je otac Stephen (45), piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • iwancica21 19.09.2009.

    da, ne kužim ove komentare \"katolička škola\". to se svugdje događa. ima i u toj KATOLIČKOJ školi normalnih ljudi, ne vjerujem da su ju svi KATOLICI zlostavljali. djeca su danas zla prema drugoj i to je činjenica.

  • brusnica 19.09.2009.

    glumila sam u jednoj predstavi koja završava riječima\" djeca su bešćutna\" ,bilo mi je muka što to moram izgovoriti, no s godinama sam shvatila da je to, nažalost, istina!

  • Keljo 19.09.2009.

    a opet je to mogla rješit na jednostavniji način požalit se nekom, a ako tako nejde sa teleskopskom palicom i nekim nožem od 20cm u školu i nebi je niko diro

Komentiraj...
Vidi sve komentare