To je to što me zanima!

Skočio s bora na stijene u plićaku te se bori za život

Čiovo: Mladić B.Ž. (20) zadobio je ozljede opasne po život u skoku s bora visokog pet metara. Ima nagnječenje glave i leži bez svijesti u bolnici Split
Vidi originalni članak

Nakon nedjeljnog ručka u obiteljskoj kući u Trogiru, Božo Ž. (20) s prijateljima je došao na kupanje u Bušinci na južnoj strani Čiova. Popeo se na bor visok pet metara, no okliznuo se i pao na hridi. U splitsku bolnicu prebacili su ga s teškim ozljedama glave, a nakon hitne operacije još je u životnoj opasnosti. Sljedećih nekoliko dana bit će u umjetno izazvanoj komi. Karlo i Teo svjedoci su tragična Božina skoka.
- Čim je došao na plažu, ušao je u more i učinilo mu se da može skočiti s bora. Odgovarali smo ga, ali nije nas slušao i počeo se penjati na bor - opisali su Karlo i Teo. Božo se popeo na dio bora nagnutog nad hridi te procijenio da ih može preskočiti.
- Došao je na posljednju veliku granu i pripremio se za skok. No bio je mokar te se poskliznuo. U sekundi je pao na stijene pa u more. Izvukli smo ga, a svi su se na plaži ustrčali. Krvi je bilo na sve strane, još sam u šoku - ispričao je Teo, koji živi kraj plaže. Hitna je brzo stigla, a prijatelji i turisti pomogli su Božu prenijeti više od 100 stepenica do vozila Hitne. Susjedi kažu da Božo nikad nije bio problematičan mladić, ali da je volio motocikle i automobile, kao i sve vezano uz povišeni adrenalin.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • bombončić s likerom 14.06.2010.

    Mladost - ludost! :-(

  • makarska 14.06.2010.

    momak ocito nije s mora. shit se dogodi, nema lita da se ne dogodi barem par mrtvih na moru. a da ne kazem oni koji idu npr bez vode na Biokovo, pa se nadu kosturi i nakon 40 godina

  • muki2805 14.06.2010.

    Nisi superman to valjda sad vidiš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare