To je to što me zanima!

Skočio u more za automobilom misleći kako su u njemu djeca

Djelatnik granično-pomorske policije mislio je kako su u automobilu ostavljenom na kosini djeca te je bez razmišljanja skočio u more za bijelim automobilom
Vidi originalni članak

Djelatnik granično-pomorske policije i vlasnik automobila u nedjelju su oko 19,30 sati skočili u more u trajektnoj luci za autom koji je upao u more. Carinik je mislio da su u automobilu djeca, a prilikom ovog humanog djela isti je navodno ozlijeđen.

Kako doznajemo od splitske policije, vlasnik automobila, 34-godišnji T. P. vozilo je ostavio nezakočeno na blagoj kosini i otišao. Automobil je sam krenuo naprijed i upao u more ispred bivšeg pogona Dalmacijavina gdje je i ukrcaj za trajekte prema Braču. U automobilu, srećom, nije bilo nikoga. Obaviještena je i Lučka uprava kako bi se utvrdilo smeta li automobil brodovima. 

Automobil je još uvijek pod morem, a trebao bi biti izvučen tijekom ponedjeljka kako ne bio ometao pomorski promet. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • prst u oko 23.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ddudaj 23.07.2012.

    Drama je bila ako se gleda očima nesmotrenog vozača. Pohvala djelatniku policije na hitroj intervenciji i kritika društvu koje je trebalo već izvaditi auto iz mora!

  • greta guslar 23.07.2012.

    Ako je ovo slika tog auta onda ne znam zašto je netko skakao da vidi tko je u njemu, jer se auto nije potopio??? U svakom slučaju čovjek je pokazao spremnost pomoći nekome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare