To je to što me zanima!

Skokom u more s gorućeg glisera spašavali su živote

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Medulinski zaljev: Nakon što je u četvrtak izgorio, plastični gliser odmah je potonuo. Na njemu je bio Slovenac Aleks Balaško koji se nije ozlijedio
Vidi originalni članak

U Medulinskom zaljevu u četvrtak poslijepodne izgorio je plastični gliser dug oko 5 metara. Policija tvrdi da su na gliseru bila dva Slovenca koji su se spasili skokom u more.
- Vidjeli smo gusti, crni dim i vatru s broda. Kad je požar buknuo, muškarac je još bio u kabini broda. Sve se vidjelo s obale pa su mnogi krenuli barkama pomoći - priča Nijemac Peter Uruh (64), koji je i snimio cijelu nesreću. I on je krenuo s barkom gasiti, kao i članovi posade motornog broda “Sandra”. Nisu mogli ništa učiniti.
- Bilo je užasno vruće, a nismo znali koliko goriva ima na brodu. Bojali smo se eksplozije. Nismo mogli ni prići bliže brodu jer je gorjelo tako jako da nas je i koža užasno pekla. Nakon što je izgorio, plastični gliser odmah je potonuo. Sva sreća, jer ne znam što bi bilo da je eksplodiralo. Nikad nisam vidio nešto slično - ispričao je uzbuđeni Peter .
On tvrdi da je na brodu bio jedan muškarac. Doznajemo da je to bio Slovenac Aleks Balaško i da nije ozlijeđen. Njemu, kao i navodnom drugome “mornaru” s izgorjeloga glisera, nakon požara izgubio se svaki trag. Ipak, prema tvrdnjama policije, ostatke izgorjelog broda izvukli su s dna u petak....

Idi na 24sata

Komentari 3

  • grode 01.08.2009.

    Slovenska diverzija onečišćenja našega mora.

  • Gatsby 01.08.2009.

    Koji je kulac ovim Slovencima? Neka uzmu po jedno veslo pa nek sisaju, zar ne vide da gliseri nisu za njih?

  • RastaManFan 31.07.2009.

    tako je to kad slovenac ulazi u hrvatsko more :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare