To je to što me zanima!

PR-ovka Domovinskog pokreta: 'Škorina sestra mi je napisala da će mi zavrnuti vratom...'

Vesna Vučemilović kritizirala je objave koje je na službenoj stranici stranke objavila PR-ovka Mateja Jozeljić. Jozeljić je objavila prijeteću poruku koju joj je Vučemilović poslala u zajedničku WhatsApp grupu
Vidi originalni članak

Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom, napisala je Vesna Vučemilović u zajedničku grupu članova Domovinskog pokreta. Barem tako tvrdi PR-ovka Mateja Jozeljić kojoj je poruka bila namijenjena, javlja Jutarnji list. 

SUMNJA U RAZLOGE OSTAVKE Škorina sestra oštro po stranci, ali i svome bratu: 'Ako nije bio spreman, nije trebao u politiku'

Vučemilović je već na dan Škorine ostavke izrazila nezadovoljstvo zbog toga što je Jozeljić na Facebook stranicama Miroslava Škore i Domovinskog pokreta objavila tekst njegove ostavke i priopćenje stranke u kojem stoji da ih je ostavka zatekla, ali da ju prihvaćaju s razumijevanjem.

-  A kakve su to rečenice u tom pamfletu!? Kao da se netko sprda, kao da se piše hvalospjev velikom vođi. Neki su znali, ili planirali nešto. Zanimljivo je da je Škorin Facebook vodila Mateja Jozeljić, a glasnogovornica je Marja Čolak. Sve to izgleda da su se dva PR-ovca dopisivala. Nismo mi Facebook stranka, nego smo stranka koja ima svoja tijela - rekla je tada Vučemilović i dodala da su to preozbiljne stvari da o njima ne raspravlja Predsjedništvo i Odbor. 

Linkove na te objave je Jozeljić proslijedila i u WhatsApp grupu članova predsjedništva stranke i saborskih zastupnika. Vučemilović je na to reagirala i poslala ovu poruku. 

Kako doznaje Jutarnji list, Jozeljić je sve prijavila Predsjedništvu stranke o čemu će se raspravljati na njihovoj idućoj sjednici. 

- Gđa Vesna Vučemilović, sestra sada već bivšeg predsjednika stranke, članica predsjedništva i naša saborska zastupnica na linkove koje sam proslijedila uputila mi je javnu prijetnju: "Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom". Gđa Vučemilović ni tu nije stala te je nastavila moje ime i prezime provlačiti u negativnom kontekstu kroz medije i javnost čime je dodatno otežala moje djelovanje u ovoj stranci. Također je u grupama slala obavijesti kako ja širim lažne informacije i da se prestane daljnje informiranje članova o ostavci Škore - napisala je Jozeljić u dopisu upućenom vrhu stranke, ali je dodala i kako to nije prvi ispad Škorine sestre.

RASKOL U DOMOVINSKOM POKRETU Škorina sestra: 'Nastat će nepopravljiv kaos. Brat mi je pokvario ljetovanje ostavkom'

Izvor Jutarnjeg lista također kaže da je Škoro već godinu dana nezadovoljan odnosima u stranci te da u utrku za Zagreb nije htio ni ići. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 24.07.2021.

    Od početka su škoro i dp potpuno nebitni i smiješni. Koga takvi mogu zanimati?

  • napiši 24.07.2021.

    Prvo treba preispitati ove portale...Oni kroje javno mnijenje...Svi su manje više prosrpski orijentirani...Kad nagaze nekoga unište ga...Zasad su jedino Milanovića poštedjeli...Iako neće zadugo...Njega si čuvaju za sljedeće izbore...

  • ĐorđePatković 24.07.2021.

    jasno da milo moje nemože postati stranka, lova je isparila i njih par se odma pokrljalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare