To je to što me zanima!

'Škorinom pokretu pridružila se i Karolina Vidović Krišto'

Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske, poručila je.
Vidi originalni članak

Domovinski pokret predstavio je novo pojačanje, jednu od "tri prekrasne dame", koje je najavio sam čelnik pokreta Miroslav Škoro.  Riječ je o nezavisnoj kandidatkinji Karolini Vidović Krišto, koja će na predstojećim parlamentarnim izborima 5. srpnja biti na listi pokreta u 9. izbornoj jedinici.

- Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, protiv institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske. Nije dovoljno birati pametne i domoljubne zastupnike. Trebaju usto i iznad svega biti čestiti i hrabri - poručila je Vidović Krišto.

Vidović Kriško novinarka je i urednica na HRT-u, a u toj kući radi od 1996. godine. Predsjednica je Upravnoga odbora Zaklade za hrvatsku povijest, a bila je članica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog.

Pokrenula je među ostalim emisiju Slika Hrvatske koja je 2012. ukinuta nakon što je u njoj prikazala dio američkog dokumentarca u kojem se zdravstveni odgoj dovodi u vezu s pedofilijom. Emisija je izazvala žestoke rasprave u javnosti, a Vidović Krišto je suspendirana. I dok su je s liberalno lijeve scene kritizirali, Vidović Krišto dobila je podršku u konzervativnim i katoličkim krugovima, ali i konzervativne američke spisateljice Judith Reisman, koja je bila i u Hrvatskoj. 

Skandal oko Vidović Krišto izbio je 2018. godine nakon što je kao urednica u emisiju "Dobar dan, Hrvatska" pozvala Igora Vukića koji je umanjivao i negirao zločine u ustaškom logoru Jasenovac. Vidović Krišto je maknuta, a HRT se od tog intervjua javno ogradio. 

Iako u Domovinskom pokretu još ne žele otkriti ostala imena, prema pisanju Večernjeg lista pojačanje bi trebala biti bivša HDZ-ovka Ljiljana Zmijanović, a nagađa se da bi im se mogla pridružiti i Marijana Petir

Idi na 24sata

Komentari 97

  • aquamanmyfrend 28.05.2020.

    Nikad čuo za dotičnu

  • 28.05.2020.

    Odlična! Pravo osvježenje. Idemo po pobjedu ✌🏻🇭🇷♥️

  • nevjerni_vjernik 28.05.2020.

    Evo, umjesto da je ravnateljica na HRT-u ili Glavna urednica, moraš u politiku da mijenjaš stvari, jer njoj daju mrvice sa stola ljudi indoktrinirani bivšim sistemom, pa još i dan danas , kada gledate tu TV imate dojam kako iz Yugoslavije nikada nismo izašli.Ovu Hrvatsku treba resetirati iz temelja.Ugasiti, pa ponovno upaliti da svu ovu nakupinu mulja odnese voda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare