To je to što me zanima!

Škoro: Ne dolazim kao većina političkih gologuzana u politiku

Zbog moguće zabrane javnih okupljanja i njegovi koncerti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski mogli bi biti odgođeni. Na to je Škoro rekao da je naviknut jer su mu branili koncerte u zadnjih godinu dana
Vidi originalni članak

Domovinski pokret Miroslava Škore je prema najnovijem CRO Demoskop istraživanju treća politička opcija u državi sa 11,5 posto podrške, a u intervjuu tjedna Media servisa Škoro je rekao kako to lijepo zvuči, ali da ankete mogu radikalno pogriješiti. 

- Ja sam noć uoči predizborne šutnje imao nekih 18 posto, a onda sam završio na 24,5 posto. Meni se čini da bi trebalo uvažavati te ankete, one pokazuju određene trendove, ali prave ankete su izbori - rekao je Škoro.

Zbog moguće zabrane javnih okupljanja i njegovi koncerti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski mogli bi biti odgođeni. Na to je Škoro rekao da je naviknut jer su mu branili koncerte u zadnjih godinu dana, ali ne korona virus, već HDZ. 

BORIS RAŠETA: Škoro, tamburaš koji bi državu spašavao, samo - ne zna kako

- Moje je da, kao čovjek koji je cijeli život na tržištu, da se borim na tom tržištu. Bit će što će biti, ako treba odgoditi koncert, mi ćemo ga odgoditi u interesu zdravlja. Zdravlje je prije svega - izjavio je.

Komentirao je i moguće dogovore nakon parlamentarnih izbora i rekao da nije bit fotelja, već da će pokušati realizirati svoje ciljeve tako da nemaju odstupanja od njih. 

- Treće opcije su imale najveće problem s tim što bi dobar dio ljudi, zbog nedostatka strukture, pretrčao iz jedne opcije u drugu. To je čista prevara - izjavio je Škoro koji je progovorio i o parkiralištu kod KB Merkur i naplati od 15 kuna. 

CRO DEMOSKOP SDP je povećao prednost nad HDZ-om, Škorina stranka raste

- Meni se najviše zamjera, ako smijem primijetiti da se netko ne naljuti, to što sam ja poduzetnik. Ja ne dolazim kao većina političkih gologuzana u politiku zbog toga da bih zaradio novce - rekao je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 14.03.2020.

    Bože oslobodi nas gologuzana Škore.

  • gogo67 10.03.2020.

    kako ono ide pjesma.. "na mom parkingu"

  • 10.03.2020.

    Škori svaka čast što je rasturio desnicu, uzduž i poprijeko još ne znam čime izazvan i zašto? Ne znam koji mu je cilj, ali ovo sa pokretom Miroslav Škoro nema ni u sjevernoj Koreji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare