To je to što me zanima!

Škoro negira vezu s HDZ-om: 'Nisam bio ni Titov pionir...'

Još ne znamo točan datum izbora, ali izvjesno je da će oni biti u srpnju. Smatram da vladajući žele izbjeći da građani najesen vide gospodarski kolaps, smatra Škoro
Vidi originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u intervjuu za Dnevnik.hr rekao je s kim sve pregovara uoči izbora, predstavio dijelove svog programa te oštro kritizirao Vladu zbog ne reakcije na događaje oko obilježavanja Bleiburga. Komentirao je tezu da je pionir HDZ-a te otkrio zašto nikad nije primljen u Titove pionire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još ne znamo točan datum izbora, ali izvjesno je da će oni biti u srpnju. Smatram da vladajući žele izbjeći da građani najesen vide gospodarski kolaps, a to je loša odluka koja nije u skladu ni s Ustavom ni sa zakonima. Ipak, bit ćemo spremni i za izbore u srpnju - rekao je Škoro te objasnio o daljnje planove o koaliciji s Mostom. 

- Svatko ima pravo tražiti ono što misli da je za njih najbolje. Razgovaramo još uvijek, pregovori, priznajem, jesu tvrdi jer Domovinski pokret jedino ima rezultat koji sam ja ostvario na predsjedničkim izborima, a oni su parlamentarna stranka s deset mandata. Tražimo mjeru - govori Škoro te dodaje kako se često čuo s Marijanom Petir, a s vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom će, kaže, razgovarati, ako odluči napustiti HDZ.

OBJAVIO NA FACEBOOKU Škoro: Najoštrije se osuđuju napadi na Katoličku crkvu...

- Pred nama je potreba za širokom koalicijom, a nakon izbora ćemo sjesti i donijeti odluku s kim i kako razgovarati. Prejudiciranje bi dodatno zakompliciralo situaciju na desnici. Ni HDZ ni SDP ni njihovi trgovački partneri ne mogu napraviti reforme jer su nas oni doveli u ovu situaciju - objašnjava. 

Škoro smatra kako predsjednik treba imati veće ovlasti. 

- Ovo što trenutno imamo nije dobro. Ili ga trebamo ukinuti, slažem se s onima koji kažu da je to samo dodatni trošak -  rekao je Škoro, a na pitanje je li pionir HDZ-a odgovorio je:

- Ja pionir HDZ-a? Nisam bio ni Titov pionir - izjavio je Škoro. 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • LjiljanaMilovanovic 14.05.2020.

    E moj Skoro koje blamiranje i preseravanje, pa zbog cega ti je to potrebno.

  • projekt_venus 14.05.2020.

    Zanimljivo je kako samo oni koji su u neoliberalnom kapitalizmu napunili džepove spremni voditi zemlju u prošlost i zaostalost. Možda se boje da će u budućnosti izgubiti svoje (ilegalno) stečeno bogatstvo, pa je sigurnije pobjeći u prošlost i zadržati svoj luksuzni život? Nama treba napredak, a samo sankcioniranjem svih onih koji su bilo što ilegalno stekli možemo postići napredak i osigurati svojoj djeci bolju budućnost od koje neće bježati u druge države. Ne nasjedajte na veliko domoljublje, na pričice o velikom hrvatstvu koje je lijepo slušati, ova grupica velikih Rvata vam to nudi samo da zaštiti i osigura svoju vlastitu gu***u. Boli ih briga za narod i za Hrvatsku.

  • 14.05.2020.

    Ali si zato bio ratni dezerter

Komentiraj...
Vidi sve komentare