To je to što me zanima!

Škoro objavio podatke iz banke: 'Kažu neki da nisu imali uvid u račun. Svaki dan su dobili izvod'

Darijo Žepina je ranije u petak poručio kako nikada nije dobio ovlaštenje da ima uvid u stranačke financije. Miroslav Škoro je nakon toga objavio na Facebooku pregled izvoda računa i na koje je adrese išao
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro je na svom Facebooku odlučio odgovoriti na prozivke iz redova kolega iz Domovinskog pokreta. Ranije u petak je bivši glavni tajnik Darijo Žepina za N1 demantirao Škoru i rekao da nikada nije dobio ovlaštenje da ima uvid u stranačke financije, iako je po Statutu bio za njih odgovoran. 

Žepina je poručio i kako su jedino uvid u financije imali Škoro i njegova asistentica Nikolina Brajković

DOMOVINSKI (PRE)OKRET Što kažu akteri afere Škorocard: Pa on nas sve lažno prijavljuje; Škoro: 'Objasnit ćete na sudu'

Škoro je na svom Facebooku nakon toga objavio fotografiju, screenshot na kojem se vidi kome je pregled izvoda računa bio dostavljan. Prema tome, izvod je išao na tri adrese, među kojima je i mail adresa Darija Žepine. 

- Kažu neki da nisu imali uvid u račun DP-a. Svaki dan su dobivali izvode. Evo i dokaza - napisao je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 06.08.2021.

    Ne daj Škoro da te strpaju u prdekanu pa nisi ti ništa kriv, daj otvori racun da ti platimo advokatu tebi i ovom poštenom policajcu Žepini

  • DežurniKomentator 06.08.2021.

    Ova slika nije dokaz apsolutno ničega! Na slici je prikazana aplikacija na kojoj su vidljive opcije za dodavanje i micanje email adresa u istoj. Pa on je adresu Žepine mogao dodati par minuta prije slikanja! Pravi dokaz bi bio prikaz poslanog maila sa stanjem računa na adresu Žepine.

  • 06.08.2021.

    Asistentica trošila lovu i preseravala se na račun stranke,a sad Škoru optužuje da joj je kupovao poklone..Takvih igračica svaka stranka ima,a Zna se koja je "odgojila" brojne muljatorice.......Ne branim Škoru.Lik je mutan ka močvara ali triba se znat i da je ova sitna ribica krala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare