To je to što me zanima!

Škoro: 'Sve je neistina. Žepina je jedini imao stranačku karticu'

Miroslav Škoro ostavku na mjesto šefa stranke dao je prije dva tjedna,a tjednik Nacional objavio je kako je to učinio zbog toga što se otkrilo kako je stranačku karticu dao bliskoj suradnici Nikolini Brajković
Vidi originalni članak

Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Darijo Žepina dok mu je ja nisam blokirao. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (članak 31) i Nadzornog odbora, rekao je Miroslav Škoro za HRT demantirajući tvrdnje Nacionala da je iz stranke otjeran zbog sukoba interesa i pretjeranog korištenja stranačke kartice.

Podsjetimo, Miroslav Škoro dao je ostavku sa čela stranke prije dva tjedna, a prije nekoliko dana je žurnu ispisnicu iz stranke zatražila i njegova sestra Vesna Vučemilović

NERAZJAŠNJENI ODNOSI Nacional: Škoro je otišao jer je bliskoj suradnici dao stranačku karticu koju je ona 'peglala'

Tjednik Nacional objavio je kako je Škoro navodno pristao odstupiti s čela stranke nakon što se otkrilo da je stranačku karticu dao na korištenje svojoj bliskoj suradnici Nikolini Brajković. Stranačkim su novcem kupljeni brojni pokloni. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • jožek2 04.08.2021.

    I taj lopov Škorona nam priča o svom poštenju i domoljublju, te katoličkom sveto nadzoru, a sve to krši, prva žena mu Srpkinja, ima ljubavnice a o materijalnom poštenju da ni ne govorimo, opljačkao sve do čega se dočepao., tipični desničar !

  • pinksurprise 04.08.2021.

    Kad ga žena čudnog imena dohvati. Strgnut će narukvicu s ruke asistentici i poklonit je ženi.

  • lucidni 04.08.2021.

    Majke mi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare