To je to što me zanima!

Škotska: Časna sestra (55) od majke naslijedila bordel

Linda je živjela u cirkusu. Rodila je Houston i dala ju u sirotište. Houston je kasnije postala časna sestra. Majka joj je nakon smrti ostavila bordel
Vidi originalni članak

Časnoj sestri Houston L. (55) majka je ostavila nakon smrti bordel. Linda K. (75) je umrla u Štajerskoj u Austriji. Ostavila je nasljedstvo, no nije imala supruga ni nasljednika. Nicolas  Forster i njegovi kolege iz Beča, koji istražuju obiteljska stabla, ubrzo su saznali da je Linda ipak imala potomke. Ona se u mladosti pridružila cirkusu i putovala je cijelim svijetom. Dok je bila u Škotskoj artistica je ostala trudna. Rodila je djevojčicu i odmah nakon rođenja ju je dala u kršćansko sirotište. Forster je pronašao ženu te je saznao da je ona časna sestra u samostanu kraj Glasgowa. Rekao joj je da je naslijedila od majke veliku kuću u kojoj se nalazi i bordel. No Houston za to nije htjela niti čuti. Kuću je odmah prodala, a novac je dala u zakladu koja pomaže ljudima u Indiji, piše Krone.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20bucks 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Dakox 02.03.2010.

    Hahaha...sad treba jos pisati gore \"Join the dark side\"

  • user_43623 02.03.2010.

    Only I, u pravu si.To se opravdava slobodom izražavanja,a gdje su tu nečiji vjerski osjećaji?Danas slave 5 obljetnicu na čemu im čestitam,ali protiv Boga nitko neće potrajati.Često me se cenzurira za najmanju sitnicu ,a ovo ih ne pogađa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare