To je to što me zanima!

Dvoje poginulih i troje teško ozlijeđenih u dvije nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Osijeku je u sudaru Mazde i VW Pola poginula vozačica Mazde (20), a nakon sudara dva auta u Čaporicama u splitskoj bolnici je preminuo muškarac (77)
Vidi originalni članak

U osječkom Kliničkom bolničkom centru preminula je vozačica (20) Mazde koja je u utorak navečer u 21.20 sati iz nepoznatih razloga prešla u suprotni vozni trak i izravno se sudarila s VW Polom u Vinkovačkoj ulici kod skretanja za Interspar. 

Vozač (31) VW Pola i njegova suputnica (25), oboje bosanskohercegovački državljani, prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama. Prema policijskim podacima, vozačica Mazde je 13. poginula osoba na cestama Osječko-baranjske županije od početka godine.

Nakon nesreće muškarac (77) preminuo u bolnici

Nakon sudara u Čaporicama pokraj Trilja, na raskrižju D60 i odvojka za autocestu, preminuo je 77-godišnji muškarac. Nesreća se dogodila u utorak oko 14.15 sati. Muškarac, vozeći VW Caddyja splitskih registarskih oznaka u smjeru Imotskog, skrećući lijevo nije propustio Passata imotskih registarskih oznaka kojega je vozila 36-godišnjakinja. Frontalno su se sudarili

Sa 36-godišnjakinjom su u automobilu bili 51-godišnjakinja i dijete. Svi su hitno prebačeni u KBC Split. Vozačica i putnici iz Passata zadobili su teške tjelesne ozljede te su zadržani na liječenju. Muškarac je podlegao ozljedama oko 20 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ToniMeznarić 26.11.2014.

    R.I.P.

  • 26.11.2014.

    Ne vidim da se otvorio airbag u Mazdi? Znači nije bila vezana?

  • 26.11.2014.

    A vi iz 24sata ste ujutro napisali za tu nesreću: Srećom, nema ozlijeđenih. Jeste li vi normalni i svijesni što sve objavljujete???

Komentiraj...
Vidi sve komentare