To je to što me zanima!

Skripalova kći o trovanju: Ova cijela epizoda je zbunjujuća...

Skripali su pronađeni otrovani na klupi u južnom engleskom gradu Salisburyju 4. ožujka. Utvrđeno je da su otrovani nervnim otrovom, a Velika Britanija za slučaj okrivljuje Rusiju, što Moskva niječe
Vidi originalni članak

 Julija Skripal dala je u četvrtak prvu izjavu za javnost nakon što je prošli mjesec otrovana zajedno sa svojim ocem, bivšim ruskim dvostrukim tajnim agentom Sergejem Skripalom, kazavši da je "cijela epizoda pomalo zbunjujuća".

Skripali su pronađeni otrovani na klupi u južnom engleskom gradu Salisburyju 4. ožujka. Utvrđeno je da su otrovani nervnim otrovom, a Velika Britanija za slučaj okrivljuje Rusiju, što Moskva niječe.

MOSKVA: 'Pojasnit ćemo naše stajalište na sastanku Vijeća sigurnosti'

"Probudila sam se prije više od tjedan dana i drago mi je što mogu reći da sam svaki dan sve jača. Zahvalna sam za interes za mene i za puno poruka s dobrim željama koje sam primila", kazala je Julija Skripal (33), u izjavi koju je objavila londonska policija.

ZATRAŽILA VIZU Skripalova nećakinja: "Želim barem Juliju dovesti u Rusiju"

"Sigurna sam da razumijete da je cijela epizoda pomalo zbunjujuća i nadam se da ćete poštivati moju privatnost i privatnost moje obitelji tijekom mojeg oporavka."

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dylan 05.04.2018.

    Nevjerojatno je to da englezi nisu izašli sa dokazom da je na otrovu pisalo proizvedeno u Rusiji poslano preko ebay iz Kine naručio Putin

  • intellectus 05.04.2018.

    The Times piše da Englezi znaju gdje je proizveden otrov, i zna se također za prijašnja ruska testiranja tog otrova na ljudima.

  • Usora1 05.04.2018.

    otrovana nervnim otrovom koji djeluje trenutno a oporavlja se, bice da su englezi imali spreman i protuotrov....

Komentiraj...
Vidi sve komentare