To je to što me zanima!

Sl. Brod: Na željezničkoj je pruzi poginuo 15-godišnjak

Nitko ne zna da li je mladić bio sam na peronu, da li je zaspao, pokliznuo se i pao, da li se bacio pod vlak, kao ni što je tako kasno po noći radio vani...
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu u Zadubravlju kod Slavonskog Broda u nedjelju oko 2.40 brzi vlak Zagreb - Vinkovci pogazio je 15-godišnjaka iz Donje Vrbe.
- Spavali smo i probudila nas je truba vlaka, dugo je svirao i kada je došao do pružnog prijelaza čuli smo tupi udaraca i kamenje kako leti - rekla je blagajnica na Željezničkoj postaji u kojoj i stanuje. Puno je nepoznanica u ovoj nesreći. Nitko ne zna da li je mladić bio sam na peronu, da li je zaspao, pokliznuo se i pao, da li se bacio pod vlak, kao ni to što je 15-godišnjak u takvo kasno doba noći radi vani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lady_jackson 02.11.2010.

    Čitam komentare i pojedince treba bit sramota sad se tu pametarit! Šta vas boli briga šta je on radio u 2:40 vani? Poznajem ga osobno, bokte nedo, svi iz tog sela izlaze u susjedno! i kake veze? u selu je nije u vražjoj materi! I da-ne radi se o samoubojstvu! Uostalom, nitko od njegovih se neće vama pravdat i govorit zašto su mu dali da se ode malo zabavit, pola vas je tu liječenih alkoholičara zato SHUT THE FUCK UP!!

  • TITTO 26.09.2010.

    . ..\"OVO JE ŽESTOKA MAŠINA-442 DO BEOGRADA\". ..BAJAGA i PREDNJA GUMA ZX-10-R(INSTRUKTORI). ..

  • Nizozemac 26.09.2010.

    Pazi ovo 15god, u 02 i 40 sati. pa sta ce on u to doba vani i dali ima roditelje da netko vodi brigu o njemu. Ovo je strasan i stravican zavrsetak jednog mladog zivota

Komentiraj...
Vidi sve komentare