To je to što me zanima!

Sl. Brod: Našao 14 kutija punih streljiva uz cestu

S.V. (32) je u srijedu oko 14 sati pored Sjeverne vezne ceste našao metalne kutije. Jednu je otvorio. Unutra su bili meci. Pozvao je policiju...
Vidi originalni članak

S.V. (32) je u srijedu oko 14 sati pored Sjeverne vezne ceste u Slavonskom Brodu primijetio veću količinu metalnih kutija. Bolje je pogledao kutije i jednu od njih je otvorio. Zaprepastio se kada je vidio da je kutija puna streljiva. Pozvao je policiju koja je očevidom utvrdila da se radi o 14 metalnih kutija s 5600 komada streljiva call. 7,62 i 2280 komada metaka call. 7,9 mm. Radi se o području grada na kojemu se svakodnevno izvozi zemlja za nasipanje depresija, jer se tamo intenzivno grade gospodarski objekti. Ima i onih koji tamo odvoze i smeće pa se nerijetko vide i djeca kako kopaju po ne bi li našla nešto od korisnih sekundarnih sirovina. U policiji su rekli da je ovo neodgovoran čin pojedinca koji se očito nije htio odazvati akciji dragovoljne predaje oružja i streljiva.
- Tragamo za počiniteljem protiv kojeg ćemo podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu, a moglo je bez toga - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • papaja 11.03.2010.

    Joj budale to prida, može zatribat. 5600 metaka za kalaša i 2500 za garonju, nekad se za to plaćalo po marka komad!

  • gandalf_1 11.03.2010.

    koja budala.morao otvoriti da bi znao što je unutra.ili je to njegovo ili se on za vrijeme rata borio u frankfurtu.

  • 25sat 11.03.2010.

    Sreća je što je to našao prije dječurlije ! Mogući su svakakvi crni scenariji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare