To je to što me zanima!

Sl. Brod: U tučnjavi nožem ubo mladića (21) u prepone

Dvojica mladića (18) napala su Igora i njegova prijatelja jer su se očešali dok su prolazili jedni kraj drugih. Igora (21) su nožem uboli u prepone
Vidi originalni članak

I.M. (21) izboden je u tučnjavi koja je u subotu oko 2 sata ujutro izbila između četiri muškarca u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu. On je s godinu starijim prijateljem išao ulicom, a u prolazu su se očešali o dva 18-godišnjaka, kojima je to bio povod za svađu i tučnjavu. Mladić (18) izvukao je rasklopni nož i ubo u prepone I.M., a potom pobjegao s prijateljem. Ozlijeđeni mladić je prebačen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć. Istog dana poslijepodne policija je pronašla dvojicu 18-godišnjaka i kod jednog od njih i nož. Protiv 18-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.10.2009.

    @F4usT i @+bjelovar- ..pa imate na antivirusnom programu antibanner pa ga ukljucite i nema reklama vise nikakvih

  • drama_queen 26.10.2009.

    igor je prekrasna osoba, veseljak i svi ga naprosto obožavaju! ovako nešto nitko nije zaslužio a najmanje on! igi svi smo uz tebe, volimo te i molimo se za tvoj brzi oporavak! uvijek si bio jaka osoba i prijatelj svima u bilo koje doba, sad smo mi uz tebe! drži se naš najdraži novoseljaninu!

  • drug Tito_1 26.10.2009.

    jesu to bosanchi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare