To je to što me zanima!

'Slađana više ne može imati nikakve veze sa Živim zidom'

Živi zid je oštro osudio rukovanje Slađane Petrušić sa Šešeljem: 'Slađana je momentalno izbačena iz stranke i udaljena iz svih budućih aktivnosti Živog zida'
Vidi originalni članak

Slađana Petrušić izbačena je iz Živog zida. 

Nakon što se Slađana Petrušić rukovala s ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem u TV emisiji 'Ćirilica' na srbijanskoj televiziji Happy oglasio se Živi zid. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

'Povodom slika koje su se pojavile na društvenim mrežama i medijskih natpisa, a na kojima se Slađana Petrušić rukuje s ratnim zločincem Šešeljem, želimo obavijestiti javnost da Slađana više ne može imati nikakve veze sa Živim zidom

Oštro osuđujemo njezin postupak te je odlukom GO-a Slađana momentalno izbačena iz stranke i udaljena iz svih budućih aktivnosti Živog zida, bilo političkih ili aktivističkih. Nitko tko svojim postupcima ponizi ovu predivnu zemlju, njezine branitelje i stanovnike, ne može biti član jedne ovako humane organizacije.

Živi zid se bori za bolji svijet, svijet mira i razvoja, a u takvom svijetu nema mjesta genocidalnim manijacima kao što je Šešelj te s njime ne želimo biti niti u istoj rečenici.

Molimo vas da primite naše iskrene isprike.

Do samog kraja ćemo se boriti za suverenu, neovisnu i slobodnu Hrvatsku.'

Idi na 24sata

Komentari 396

  • škver 04.09.2015.

    dokaz da je politika kurva.

  • škver 04.09.2015.

    isprike prihvacam jer ste je se odrekli a vi niste krivi za njene postupke.moze tamo i ostat. u svakom slucaju zapaprila je sama sebi.sve ima granice.

  • svanuće 04.09.2015.

    Samo nepodopštine privlače pozornost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare