To je to što me zanima!

'Slastan' ručak: Zagrizla pljeskavicu i našla kukca

Obitelj iz Zagreba na Dan državnosti za ručak je spremila PIK-ove pljeskavice. Kći (18) vidjela je među mesom kukca. Otišla je na WC i povratila
Vidi originalni članak

Veseljko P., njegova žena i njihova kći veselili su se na Dan državnosti ručku, za koji su pripremili pljeskavice. Kći (18) se baš spremala zagristi slasno meso. Tad je primijetila kukca. Brzo je otrčala na zahod i povratila. Nakon što se vratila, rekla je šokiranim roditeljima da više nikad neće jesti pljeskavice.
Veseljko P. rekao je za Večernji list da je PIK-ove pljeskavice kupio u Konzumu u zagrebačkom naselju Vrapče. Dodao je da im je poslao e-mail i fotografiju koju je snimio mobitelom, ali da nije dobio odgovor. Bubu je u međuvremenu bacio. A u PIK-u Vrbovec su se ispričali i pozvali Veseljka da im pošalje uzorak da vide o čemu je riječ. Također su mu ponudili poklon-paket.
Stručnjaci s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta kažu da je riječ o sojinoj zlatici. Moguće je da ona u smjesi soje dospije u meso, a ne prenosi bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Anaconnda 01.07.2009.

    @thrys uzimajuci u obzir kakvo smece guraju u te pljeskavice, to se i ne moze zvati mesnim jelom.. tak i tak je pola tih vas soja gluposti... i ostalih genetski modificiranih, po zdravlje upitnih \"biljaka\"

  • šuma 30.06.2009.

    bbbljljljljljlaaaaaaaak.

  • MpH 30.06.2009.

    Zato ja sam radim i čevape i pljeskavice od domaćeg mesa... Domaće je domaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare