To je to što me zanima!

Slasti iz staklenke: Donosimo najbolje savjete za zimnicu

SLATKE PRIPREME Vanilija, čili, klinčići, prošek te pistacije samo su neki od dodataka koji će domaćim marmeladama ili likerima pružiti neodoljivu aromu...
Vidi originalni članak

Voćni džemovi mogu se obogatiti raznim dodacima koji se miješaju u ukuhano voće - poput, primjerice, pistacija ili začina.

Aroma vanilije, pa čak i čilija, sirup od bazge, prošek ili rum samo su neki od njih.

Dodavanjem pistacija skraćuje se vijek trajanja džema, pa ako ga pripremate u većim količinama, bolje ga je zamijeniti bademima. Osim najčešćeg načina konzerviranja voća, ukuhavajući ih u džem ili pekmez, za zimnicu ih možete spremiti i na mnoge druge načine. 

>>> Savjete o pripremi slasne zimnice pročitajte u tiskanom izadnju 24sata u utorak


Idi na 24sata

Komentari 3

  • Baf Levi 07.09.2015.

    To vam je za pogane vegane. Za ljude i ljudine prasac od 150 kg na dim uz njega jedna koza i ovca, a u skrinju prasac od 250 kg i jedno june, te 5 - 7 hekti crnjaka sa barem 13% alkohola, i pola hekte sljive od 45 - 50% alkohola, da prezimimo i da mozemo cekati toplije dane kada se opet zvizdan zaprzi.

  • Firefox_1 07.09.2015.

    Nema do salše...

  • medenna 07.09.2015.

    ma nase bake imaju najbolje savjete za zimnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare