SLATKE PRIPREME Vanilija, čili, klinčići, prošek te pistacije samo su neki od dodataka koji će domaćim marmeladama ili likerima pružiti neodoljivu aromu...
VOĆNO I SOČNO
Slasti iz staklenke: Donosimo najbolje savjete za zimnicu
Voćni džemovi mogu se obogatiti raznim dodacima koji se miješaju u ukuhano voće - poput, primjerice, pistacija ili začina.
Aroma vanilije, pa čak i čilija, sirup od bazge, prošek ili rum samo su neki od njih.
Dodavanjem pistacija skraćuje se vijek trajanja džema, pa ako ga pripremate u većim količinama, bolje ga je zamijeniti bademima. Osim najčešćeg načina konzerviranja voća, ukuhavajući ih u džem ili pekmez, za zimnicu ih možete spremiti i na mnoge druge načine.
>>> Savjete o pripremi slasne zimnice pročitajte u tiskanom izadnju 24sata u utorak
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku