To je to što me zanima!

Slav. Brod: Pijan sjekirom zatukao poznanika (32)

Stevo Subotić (56) i Martin Tolić (32) pili su zajedno cijelu večer. U Stevinoj kući su se posvađali. Martina je ubio udarcima u glavu
Vidi originalni članak

Stevo Subotić (56) je u petak oko 21.30 sjekirom ubio svog susjeda Martina Tolića (32) u Gornjoj Vrbi kod Slavonskog Broda.  Ubojica je bio pijan i ubio ga je u svojoj kući. Samo nekoliko kuća dalje pred kućom obitelji Tolić brojna rodbina i susjedi koji su kada su čuli strašnu vijest došli izraziti sućut majci Mariji (69), ocu Marijanu (70) i bratu Juri.
 - Moj je Martin noćas otišao iz kuće. Obično bi otišao do obližnje trgovine gdje bi se sastajao s prijateljima. Sat iza ponoći čula sam zvono na vratima, ustala sam i otvorila. Vidjela sam policiju. Pitali su me za Martina i u kojoj je odjeći bio. Trnci su prošli kroz mene, pomislila sam da ga je netko udario autom, jer vani je velika poledica ili da je možda pao jer boluje od epilepsije. Policajci su mi rekli da ga je ubio susjed Stevo  - priča majka Marija sklapajući i lomeći ruke. Doznajemo da je ulicu dalje Martin pred mjesnom trgovinom pio sa Stevom. Trgovkinja mu nije više dala piće, jer nije imao novaca za još jedno pivo. Otišao je, a za njim i Subotić. Obojica su otišla u susjedno dvorište u kojemu su kuće Subotića i njegovog brata Zorana Mihajlovića (43).
 - Vidio sam policiju i otišao sam u bratovu kuću, a tamo sam imao što vidjeti. Na podu je ležao Martin, krv je bila oko njega. Stevu nisam vidio, negdje se izgubio. Kasnije sam čuo da su njih dvojica bili u kući. Posvađali su se i Stevo je Martina ušicom sjekire udario nekoliko puta po glavi. Kakav je to čovjek?  Prije tri dana pokopali smo majku. Stalno je govorio da će nekoga ubiti. Rekao sam mu nemoj ubijati nikoga, već otiđi na obližnju prugu i legni na tračnice - rekao je Zoran Mihajlović, ubojičin brat. Stevo Subotić koji je uhićen odveden je na trežnjenje, a nakon toga bi trebao biti izveden pred istražnu sutkinju Županijskog suda Jadranku Đaković, nakon čega će biti poznato više detalja o ovom okrutnom ubojstvu.

KOPRIVNICA: U SVAĐI GA UDARIO SJEKIROM PO GLAVI
Mladića (23) iz Sigeca kod Koprivnice su uhitili jer ga sumnjiče za pokušaj ubojstva. On se u petak oko 22.15 sati posvađao i potukao sa poznanikom (24) u kafiću. Nakon toga 23-gosišnjak je otišao kući po sjekiru i udario po glavi mladića (24). Teško ozlijeđenog prevezli su ga u bolnicu gdje su mu izmjerili 1,31 promil alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • eurodiesel 25.02.2010.

    http://www.24sata.hr/index.php?cmd=clanak_komentari&content_id=150247&return_url=%2Fgalerija%2Fslav-brod-pijan-sjekirom-zatukao-poznanika-32%2F150247%2F

  • eurodiesel 25.02.2010.

    http://www.24sata.hr/index.php?cmd=clanak_komentari&content_id=150247&return_url=%2Fgalerija%2Fslav-brod-pijan-sjekirom-zatukao-poznanika-32%2F150247%2F Kada sam ja to komentirao niste mi vjerovali hahahaha!!! Tomići protiv celog sveta....kako to da familija Tomić ima problema sa svim susjedima oko sebe....očigledno je problem u njima!!!!

  • eurodiesel 19.12.2009.

    vidim da je ADSL došao i do Klisa...klika se sve u 16 da bude što više negativnih hahaha!! maloprije mi je komentar imao samo 2 negativna..sad odjednom 18...ulogirali su se Apači sa Klisa...namazali se ratničkim bojama hahaha!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare