To je to što me zanima!

Slavena Žužula ipak pustili van da se brani sa slobode

Istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda Ratko Šćekić ipak je ukinuo pritvor Slavenu Žužulu te će se on nastaviti braniti sa slobode
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu pustio je Slavena Žužula, vlasnika Skladgradnje-Grup, iz pritvora. Sudac Ratko Šćekić odbio je prijedlog državnog odvjetništva da pritvori Žužula, smatrajuću da više ne postoji daljnja opasnost od utjecaja na svjedoke, obzirom na protek vremena od počinjenja djela. Smatrao je i da nema opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, obzirom na njegovu dosadašnju neosuđivanost kao i na položeni novčani depozit kao garanciju za eventualno oduzimanje imovinske koristi u ovom kaznenom postupku. Istovremeno su protiv Žužula, petookrivljenog u aferi Nesklad, proširio istragu zbog dva nova kaznena djela - zlouporabe položaja i ovlasti i zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju. Ovo proširenje vezano je za poslovanje Skladgradnje-Grup u vremenu od 2004.-2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gremljin 11.02.2010.

    lopovi idu dalje. pa ZNA SE

  • joze makarska 11.02.2010.

    nema opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ???????? a sta ce ponovit kad su sve zivo pokrali i upropastili sve nas i cjelokupnu drzavu doveli su nas do PROSJACKOG STAPA i rugaju se i smiju a milioni na racunima a ti sirotinjo crkaji i gladuj !

  • ssain 11.02.2010.

    šta nije vrana vrani ne vadila oči ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare