To je to što me zanima!

Slavili rođendan i sudarili se s brodom, poginulo osmero ljudi

Brod je potonuo nakon što se sudario s teretnim brodom na rijeci Moskvi. Među poginulima je bio kapetan, ujedno i vlasnik broda, a za još jednim čovjekom tragaju
Vidi originalni članak

Najmanje osmero ljudi je poginulo, a jedan je nestao u potonuću broda na rijeci Moskvi u glavnom gradu, pišu RIA Novosti. Brod za krstarenje prevozio je 16 ljudi. Tijekom plovidbe u noći na nedjelju sudario se s teretnim brodom i počeo tonuti. 

Šestero putnika uspjelo se spasiti, a jedan od njih je sam doplivao do obale. Policija i spasioci još tragaju za truplima poginulih. Među poginulima koje su izvukli iz rijeke je i truplo kapetana broda koji je ujedno i vlasnik. Među preživjelim putnicima je dvoje turskih državljana. Prijatelji žrtava kažu kako je društvo na brodu slavilo rođendan. 

Početkom mjeseca na Volgi je potonuo brod Bugarska koji je prevozio 201 putnika. Poginulo je 122 ljudi, među kojima i djeca. Nakon stravične nesreće, ruski predsjednik Dmitrij Medvedev naredio je kontrolu svih vozila za prijevoz putnika u zemlji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PMF 087 31.07.2011.

    Nisam cuo da je Kosorica otisla za Rusiju... Nisu joj dali da upravlja vlakom pa sad sjebala covjeku brod.. Hajde da bar jednom druge sj... a ne uvjek nas.

  • brko1 31.07.2011.

    Kako voze aute, tako voze i brodove!

  • NUM 31.07.2011.

    Pijani Rusi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare