To je to što me zanima!

Slavko Linić istaknuo: Tražimo da banke poštuju sve građane

Kad govorimo o minusu, šokiran sam da struka nema pojma da banke nasilno prekidaju minuse. Ja ne tjeram građane, tjeraju ih banke, rekao je ministar Linić
Vidi originalni članak

Zakon o potrošačkom kreditiranju trebao bi ograničiti najviše kamatne stope, osobito u slučaju šokantnih promjena tečaja, kao u slučaju švicarskog franka, a druga odluka koja će se odraziti na mnoge kućne proračune je ograničavanje minusa. 

Javna rasprava o tom prijedlogu traje do kraja mjeseca te će se uskoro saznati koliko su bankari i struka uspjeli promijeniti plan ministra Slavka Linića.

- Kad govorimo o minusu, šokiran sam da struka nema pojma da banke nasilno prekidaju minuse. Ja ne tjeram građane, tjeraju ih banke zatvarajući im minuse. Takvo ponašanje je neprihvatljivo, u financijskom poslovanju nema jednostranih akata. Tražimo da banke poštuju građane - rekao je ministar Linić za Dnevnik HTV-a.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • PredragKišurek 29.05.2013.

    Poštovani, počnite pisati s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

  • Capafiori 28.05.2013.

    Zašto bi nas banke morale poštovati Liniću? Domicilne ste uništili i prodali strancima koje ste vi birali. Vi ste birali banke, mi vas. Niti nas poštuju banke, a niti Vlada koju smo si izabrali, a vi - ponajmanje. :(

  • marijaterezija2 27.05.2013.

    Kad nas Vlada i Sabor budu poštovali poštovat će nas i svi ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare