To je to što me zanima!

Naoružana djeca na ulicama slave prekid vatre u Gazi

U sukobima Izraela i Hamasa poginulo je više od 2200 ljudi, uglavnom Palestinaca. Nekoliko sati nakon objave o primirju ispaljeno je još nekoliko raketa
Vidi originalni članak

Izraelci i Palestinci dogovorili su dugoročno primirje u Pojasu Gaze, piše BBC. Egipat koji je posredovao u pregovorima, u utorak je potvrdio da je dogovor postignut. 

- Dvije strane prihvatile su zadnji poziv Egipta na globalan i uzajaman prekid vatre te istodobno otvaranje puteva između Pojasa Gaze i Izraela kako bi se zajamčila što brža doprema humanitarne pomoći i pomoći za obnovu - piše u priopćenju egipatskog ministarstva. 

U sukobima Izraela i Hamasa poginulo je više od 2200 ljudi, uglavnom Palestinaca. Nakon što je objavljeno primirje stanovnici u Pojasu Gaze su izašli na ulice i počeli slaviti.   

Primirje je stupilo na snagu u utorak u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, no nekoliko sati nakon toga ispaljeno je još nekoliko raketa pa skeptičari sumnjaju da će primirje dugo potrajati. 

Podsjetimo, sukobi su počeli 12. lipnja nakon što su oteta i ubijena trojica izraelskih tinejdžera na Zapadnoj Obali.  

Idi na 24sata

Komentari 65

  • conte 28.08.2014.

    djecu od malena uče samo mrzit i ubijat sve koji nisu muslimani. slike govore tisuću riječi...

  • vana 3 27.08.2014.

    Možda stane i da se nikad više ne ponovi ratovanje među njima..

  • stočar 27.08.2014.

    Naoružana djeca na ulicama slave prekid vatre u Gazi.Očito da izraelci imaju sada opravdan razlog zašto su i djecu ubijali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare