To je to što me zanima!

Slavonski Brod: Duspara opet gradonačelnik, pobijedio Jelića

Duspara je mlađeg protukandidata, kako po godinama i političkom stažu, pobijedio s oko 2.200 glasova što u postotku iznosi oko 10 posto više dobivenih glasova
Vidi originalni članak

Dr. Mirko Duspara (nezavisni kandidat) i u drugom izbornom krugu pobijedio je Dragana Jelića (HDZ, HSP AS, HSLS) čime je osvojio treći mandat za gradonačelnika Slavonskog Broda. 

Duspara je mlađeg protukandidata, kako po godinama i političkom stažu, pobijedio s oko 2.200 glasova što u postotku iznosi oko 10 posto više dobivenih glasova. Osvojio je 53,26 posto, dok je Jelić dobio 44,82 posto glasova.

- Iznenadio me rezultat gospodina Jelića, ali eto Brođani su odlučili meni ponovo dati povjerenje. Što se tiče Gradskog vijeća, razgovarat ću sa svima kao i do sada jer svima nam je u interesu bolji Slavonski Brod. Za mjesec dana ulazimo u Europsku uniju i više neće biti mjesta za ovako razmimoilaženje kao do sada. Pozivam gospodina Jelića da zajedno realiziramo projekte koji će donijeti boljitak svakom našemu građaninu - rekao je Mirko Duspara.


Idi na 24sata

Komentari 58

  • sweety 30 03.06.2013.

    Svaka čast gradonačeliniče, čestitam vam na zasluženoj pobjedi i 3.mandatu. Da čovjek sam izađe na izbore i sam pomete sve stranke za to treba imati hrabrosti i vjere u svoje sugrađane. Građani znaju i cijene sve što ste za Brod učinili. Puno sreće u daljnjem radu!

  • Dacic 03.06.2013.

    Bosanci...

  • ignorantia 03.06.2013.

    Čestitam starom-novom gradonačelniku! Smatram da je ovih 10% glasova više koje je dobio u odnosu na HDZ-ovog kandidata upravo ono za što je radio ova prethodna 2 mandata. To nisu glasovi dobiveni stranačkim instrukcijama ili vlastitim interesima već glasovi onih građana bez stranačke pozadine koji su zadovoljni ovakvim gradonačelnikom i njegovim radom, ali i realni pa nisu pali na uzaludna i nerealna obećanja njegovih protukandidata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare