To je to što me zanima!

Slavonski Brod: Nezavisni Mirko Duspara u drugi krug s Draganom Jelićem iz HDZ-a

Odluku hoće li Mirko Duspara ostati gradonačelnik Slavonskog Broda ili će ga nakon 16 godina zamijeniti Dragan Jelić (HDZ) Brođani će prema prvim neslužbenim podacima donijeti u drugom krugu
Vidi originalni članak

 Mirko Duspara osvojio je 42,18 posto glasova, a Dragan Jelić 33.07 posto glasova.

- Ovo je već viđena situacija, u zadnja dva izbora. Desetak posto razlike je dovoljno da se prednost i održi. Imamo 15 dana da posložimo i popravimo stvari gdje mislimo da se može popraviti - rekao je  Duspara, komentirajući prve neslužbene podatke.

Uz primjedbu da bi volio da je na izbore izašao veći broj građana izborne rezultate komentirao je i Dragan Jelić(HDZ).

VIDEO: OBRATIO SE JAVNOSTI Tomašević: Pobijedit ćemo za 2 tjedna bez da smo prodali dušu. Građani su rekli 'da' promjeni

- Uvjeren sam da će građani u drugom krugu prepoznati moj program koji sam razradio do detalja. Program je realan, provediv, Slavonski Brod vodi u višu brzinu i prema boljem sutra. Uvjeren sam da će mi podršku dati i ostali kandidati koji nisu prošli u prvom krugu. Uvjeren sam da ćemo nakon drugog kruga imati novo vodstvo Slavonskog Broda - rekao je Jelić.

U izborima za slavonskobrodsko gradsko vijeće prema prvim neslužbenim rezultatima Dusparina nezavisna lista osvojila je devet mjesta, HDZ osam, Nezavisna lista Slavice Lemaić dva mjesta, te Domovinski pokret i SDP po jedno mjesto.

NESLUŽBENI REZULTATI Iz Remetinca u fotelju?! Vinko Grgić, optuženik u aferi Janaf, opet gradonačelnik N. Gradiške

Na upit novinara o potencijalnom koaliranju u gradskom vijeću obje vodeće liste čekaju krajnji izračun vijećničkih mandata i izražavaju spremnost za koaliranje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare