News

Komentari 352

Tomašević: Pobijedit ćemo za 2 tjedna bez da smo prodali dušu. Građani su rekli 'da' promjeni

Tomašević: Pobijedit ćemo za 2 tjedna bez da smo prodali dušu. Građani su rekli 'da' promjeni

Prema posljednjim rezultatima DIP-a, u kojima je obrađeno nešto više od 80 posto biračkih mjesta, Tomašević je osvojio 44,62 posto glasova u Zagrebu

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo! obratio se javnosti iz Muzeja suvremene umjetnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Govor Tomislava Tomaševića 

- Večeras su građani Zagreba glasno rekli 'da' promjeni - rekao je Tomašević. 

- Danas su građani Zagreba jasno rekli da grad ne pripada interesnoj kliki nego svima nama koji tu živimo. I zato je Zagreb naš. Od Sesveta od Podsuseda, od Brezovice do Podsljemena, ostavili smo srce na terenu. Hvala stotinama volontera koji su na kiši i na suncu stajali na štandovima i obilazili ovaj grad. Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali danas glas i povjerenje - rekao je i čestitao svim kandidatkinjama i kandidatima u drugim gradovima. 

- Potrebno je još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja gradom i razvijamo Zagreb u skladu sa standardima 21. stoljeća i uhvatimo korak s drugim europskim metropolama - rekao je. 

Poručio je kako imaju golemu prednost u drugom krugu, ali da nema opuštanja. 

Tomislav Tomašević o rezultatima izbora

- Pred nama je još dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju i fokusirati se na probleme ovog grada. Nećemo se služiti prljavim trikovima poput nekih naših protukandidata. Pobijedit ćemo za dva tjedna i moći ćemo svima, nakon izbora, pogledati u oči - rekao je. 

- Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali neko dužni kako bi imali otvorene ruke da provedemo promjene kako bi ovaj grad bio bolje mjesto života za sve. I zato, potreban je još jedan taj korak za promjenu za dva tjedna za promjenu koja se u ovom gradu već vidi. Pozivam sve građane da napravimo još taj jedan korak. Hvala vam svima i idemo zajedno po pobjedu! - rekao je Tomašević

Najčitaniji članci