To je to što me zanima!

Slavonski Brod zbog ovrhe bi mogao otići u bankrot

Porezna uprava blokirala je račun Slavonskom Brodu radi ovrhe od 21 milijun kuna. Grad nema načina izvući se iz blokade, tvrdi gradonačelnik
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon završetka lokalnih izbora Područni ured Porezne uprave u Slavonskom Brodu pustio je ovrhu na 21,187.000 kuna, čime su grad doveli do bankrota, piše Jutarnji list. Informaciju je potvrdio gradonačelnik Mirko Duspara (HSP). Kaže da će tražiti sastanak s premijerom Sanaderom. Ministarstvo financija sjelo je na račun grada da naplati dug koji ono potražuje od tvrtke Novogradnja, a kojoj Sl. Brod navodno duguje velik iznos. Duspara upozorava da će život u gradu stati jer nemaju načina izvući se iz blokade.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AmStaffSb 09.06.2009.

    Opet KRADEZE hoće rušiti Dusparu. Bolje da se USKOK pozabavi novogradnjom, jer zna se tko je vlasnik novogradnje i tko stoji iza njega.

  • konoko 09.06.2009.

    ma kako je moguće da je grad dužan nekome? tko je vlasnik te novogradnje ?i u kakvim je odnosima sa ljudima iz uprave koji su potpisali ugovore?ako 24sata smiju da odgovore na ova pitanja blo bih jako sretan a i uskok

  • VezanIPriveden 09.06.2009.

    mare šta ti pričaš? de duspara lopove jedan....dosta ti je bilo dva mandata....kraooo si....vrijeme je da sam neko drugi....mare ti si glupa,koliko kažeš da imaš,pet godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare